Elimina stratul de grasime prin masajul anticelulitic !

Masajul abdomenului presupune aplicarea lotiunii in sus, pana spre coaste. Apoi, se executa cu toata palma miscari circulare asupra abdomenului. Pentru efectuarea corecta a acestui masaj pacientul trebuie sa stea intins pe podea. In felul acesta se asigura o relaxare totala a muschilor. De asemenea, masarea se va face de la dreapta spre stanga.

Foloseste creme cu proprietati de ardere a grasimilor !

Pentru toate masajele anticelulitice este indicata folosirea unor geluri sau creme pe baza de piper, cafea, capsaicina, alge marine sau alte asemenea ingrediente recunoscute pentru efectul lor benefic in lupta cu celulita.

,,Durata recomandata a unui astfel de masaj local este undeva intre 10 si 20 de minute. Si este foarte important ca la finalul fiecarei sedinte de masaj sa nu uitam sa ne hidratam. Fiecare pacient ar trebui sa bea cat de multa apa poate, cu inghitituri mici pentru a se asigura ca isi hidrateaza din plin tesuturile si elimina toxinele.”, spune medicul homeopat Cristina Bogdan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile

Un produs foarte eficient pentru masajul anti-celulitic este gelul Chillishape. Gelul imbunatateste fermitatea pielii, modeleaza conturul, inlatura celulita prin slabire si remodelare la nivel de coapse, burta, solduri si fese.

Extractul de chilli si lavanda incalzesc zona tratata si imbunatatesc microcirculatia sangvina in tesuturile afectate. Prin cresterea vascularizatiei la nivel local, se faciliteaza trecerea nutrientilor catre tesuturi in profunzime, creste rata metabolismului la nivelul locului unde a fost aplicat pe piele si elimina eficient toxinele din corp .

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri