Conceptul de terapie craniosacrala a fost dezvoltat de un osteopat american, Dr. William Sutherland la inceputul anilor 1900. El a descoperit miscari intrinseci ale oaselor din cap, iar cercetarea sa a dezvaluit diferite ritmuri in organism

Despre Centrul Shakti

La un minut distanta de vacarmul uneia din cele mai agitate zone ale Bucurestiului - Piata Romana, chiar in fata Liceului German veti gasi o cladire superba, un melanj plin de rafinament si eleganta a stilurilor arhitecturale de inceput de secol XX. Acest loc de poveste, desprins din romanele de odinioara se numeste Shakti.

O oaza de pace intr-un Bucuresti atat de agitat. In cultura sanscrita, Shakti este sursa primordiala a tuturor lucrurilor, principiul universal al energiei, puterii si al creativitatii. Centrul Shakti este locul in care va puteti ingriji de aspectul fizic dar, in acelasi timp, aveti ocazia de a va regasi echilibrul interior.

Atmosfera este una inedita, timpul petrecut in centrul nostru va va transporta pe un taram al linistii interioare si al armoniei.

“A exprima Shakti inseamna sa fii liber si impacat cu ceea ce esti si sa-ti atingi potenialul cel mai inalt”.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Testul Panorama in sarcina – indicatii si utilizari 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Principiile de bază ale mașinii CNC

Pornind de la acest gand, Centrul Shakti propune o abordare complexa clientilor sai: centrul va propune servicii de coafura, manichiura, pedichiura si cosmetica. Pentru a va ingriji de sanatatea fizica puteti beneficia de terapii reiki, terapiile florale Bach, homeopatie si acupunctura, iar pentru echilibrul psihoemotional, sedinte de coaching, art therapy si dezvoltare personala.

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Tratamente Naturiste.

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri