Pe 20 martie, Soarele intră în Berbec – începe un nou an astrologic și se deschide un portal al noilor începuturi! Prin acțiune, putem muta munții din loc  

15 Martie 2024 publicat în Spiritualitate 1 share-uri

Odată cu intrarea Soarelui în Berbec, începem o nouă și frumoasă călătorie și pornim la drum cu o energie constructivă și dinamică. Soarele în Berbec deschide poarta unui alt tip de energie, una a acțiunii și a expansiunii, care ne infuzează cu vitalitate, cu mai multă pasiune și cu mai multă dragoste de viață. Ne putem aștepta oricând, chiar începând cu aceste zile, la o schimbare radicală a atmosferei generale. 

Pe 20 martie, Soarele intră în semnul zodiacal al Berbecului și va rămâne aici până pe 20 aprilie, marcând totodată începutul unui nou an astrologic. Evenimentul coincide și cu echinocțiul de primăvară, momentul în care debutează primăvara astronomică și când ziua și noaptea sunt egale ca durată în orice loc de pe Pământ. Este așadar un momentul extraordinar pentru noi începuturi și pentru reînnoire, pentru a ne ancora într-o nouă energie, proaspătă și îndrăzneață (doar evenimentul astrologic are loc în primul semn al zodiacului, cunoscut pentru curajul sau), pentru a apăsa butonul de “reset” sau chiar de “restart” nu doar la un nivel individual, ci și la unul colectiv.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Laptele se ieftinește. Marii retaileri au fost de acord cu scăderea prețului Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Odată cu intrarea Soarelui în Berbec, începem o nouă și frumoasă călătorie și pornim la drum cu o energie constructivă și dinamică. Soarele în Berbec deschide poarta unui alt tip de energie, una a acțiunii și a expansiunii, care ne infuzează cu vitalitate, cu mai multă pasiune și cu mai multă dragoste de viață. Așadar, ne putem aștepta oricând, chiar începând cu aceste zile, la o schimbare radicală a atmosferei generale.

Parcă ne redescoperim cheful de viață, ne vine să trăim, să ne transformăm intențiile în fapte și manifestare activă, să ne bucurăm mai intens de orice avem, dar și să ne mobilizăm pentru a obține ce nu avem. Soarele în Berbec aduce nu doar o energie reînnoită, dar și extraordinar de multe oportunități și posibilități noi așa că lăsăți-va deoparte temerile, uitați de limite, scuze și pretexte oricât de valide ar fi ele.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

La scurt timp după intrarea Soarelui în Berbec, Marte va crea și el un aspect cu Venus în Pești, ceea ce va aduce în mod cert mai multă claritate în relații și va disipa confuzia atunci când vine vorba de sentimente și trăiri. Cu alte cuvinte, ce-i în gușă și-n căpușă când vine vorba de emoții și dragoste… tindem să fim foarte direcți și să clarificăm orice confuzie care nu ne lasă să dormim noaptea. Cosmosul este de partea noastră pentru ca noi să evoluăm în interior în timp ce ne desfășurăm și în exterior.

Suntem îndemnați să pornim în noi aventuri ale vieții noastre, să ne setam noi direcții dacă este cazul și să acționăm efectiv pentru a ne realiza obiectivele și îndeplini dorințele. Iar atunci când avem cu noi, în călătoria noastră, un puternic și reînnoit sentiment al scopului, când ne reacordăm la misiunea noastră personală, totul devine din imposibil cu putință.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Ghid pentru alegerea mobilierului interior MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Se simt în aer determinarea și hotărârea Berbecului care nu prea lasă nimic la voia întâmplării (doar Berbecul este guvernat de planeta Marte), ci îi place să preia hățurile asupra propriului destin și să își exprime independența și individualitatea într-o măsură mai mare. De asemenea, nu ezitați nici să vă ascultați instinctele. Dacă ceva în sufletul vostru vă spune că pur și simplu un drum este potrivit pentru voi, că aceasta este calea sau direcția în care trebuie să acționați, căci este în acord cu voi și cu cine sunteți în acest moment, foarte probabil că așa și este.

Acum, la început de primăvară astronomică, în preajma echinocțiului de primăvară, suntem mai susceptibili să ne trezim spiritual și să ne aliniem la nevoile reale ale sufletului nostru.

Foto: butterflybrain /Shutterstock

Soarele în Berbec ne face mai aventuroși și mai spontani, dar și mai impulsivi și nerăbdatori. Ne restaurează încrederea în noi înșine și în sfârșit avem impresia și certitudinea că putem. Suntem mai dornici să cucerim, mai entuziasmați și dornici să inițiem, să facem, să implementăm, să mergem, să ajungem, să realizăm, chiar dacă mai mult pe termen scurt decât pe termen lung.

Fiindcă intrarea Soarelui în Berbec coincide și cu echinocțiul de primăvară, ziua aceasta de 20 martie este una specială și norocoasă și are o energie plină de inițiativă și chiar vindecătoare am putea spune, având în vedere că acțiunea ne poate scoate din pasivitate și ne poate deschide o fereastră nouă a schimbărilor și a transformărilor.

De aceea, trebuie să știți că este un bun moment pentru a începe un proiect nou sau un hobby de care sunteți cu adevărat pasionați și în care credeți, pentru a vă descoperi noi talente și abilități pe care le dețineați, dar pe care poate nu le conștientizați atât de bine, pentru a vă asuma acele responsabilități personale de care, poate, v-a fost frică. Pașii pe care îi faceți acum vă pot duce departe în viitorul mai îndepărtat.

Deciziile care se iau în această perioadă pot fi și ele norocoase, iar unele chiar pot schimba în totalitate regulile jocului pentru viața noastră. Să îndrăznim să visăm și să luptăm să creăm, putem muta munții din loc dacă ne dorim.

Foto fr si main: Mystery Kit /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri