4 iunie – Prima Lună Plină a verii este în Săgetător și suntem asemenea unor uriași cosmici, puternici și capabili de orice. Ținta noastră? Să ne fericim mai mult propria viață!

31 Mai 2023 publicat în Spiritualitate 168 share-uri

Pe 4 iunie 2023, ora 6.41, cerul nopții va fi scăldat de lumina superbă a unei Luni pline, iar la un nivel astral ne va infuza cu o energie puternică, jucăușă și specială, cea a primei luni pline din această vară. Este o Lună plină care pică în semnul Săgetătorului și formează și unele conjuncturi astrale deosebite, așadar lecțiile și influențele cu care vine la pachet țin de temele specifice acestei zodii, dar și de unele alinieri astrale ale planului cosmic.  

Luna plină în Săgetător de pe 4 iunie vine o gură de aer proaspăt și de relaxare după sezonul eclipselor care ne-au tulburat un pic peisajul astral. Ea ne luminează inimile și ne aduce un alt tip de energie, una fabuloasă și proactivă, un val de optimism și pozitivism, mai mult echilibru și stabilitate, dar și mai mult spirit de aventură. Sub influența acestei Luni pline în Scorpion ne simțim activi, pasionați și însuflețiți, ne simțim inspirați, ne simți creatori și dornici să creăm, ne vedem mai bine și mai lucid calitățile, la fel ca și defectele și suntem dornici să lucrăm cu ele, să manifestăm, să ne deschidem posibilităților și vieții, să explorăm un pic mai mult viața cu posibilitățile ei infinite, în ciuda responsabilităților de care trebuie să ne ocupăm în continuare. Ne simțim precum niște căutători, căutăm lâna de aur din propriile vieți și deseori aceasta sub forma sentimentului libertății.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Nu vă gândiți că dificultățile, responsabilitățile sau provocările vieții noastre dispar în mod miraculos. Doar că se schimbă atitudinea noastră față de ele, iar acest lucru le conduce dintr-o zona a neputinței într-una a posibilului, apărând chiar unele soluții neașteptate. Învățăm din nou în această perioadă să ne prioritizam responsabilitățile în funcție de necesitatea lor, dar să ne și onorăm mai mult pe noi înșine și dorințele sufletului nostru, acordându-ne pur și simplu mai mult timp nouă înșine. Timp pentru a ne detașa de responsabilități și probleme, de a ne simți mai liberi, de a ne relaxa și juca mai mult, de a ne deconecta de propria seriozitate și încrâncenare…

Invățăm să ne gestionăm mai bine timpul în această perioadă și să ne concentrăm energia într-o direcție care este prioritară și importantă pentru noi în acest moment din timp și spațiu. Dacă am fost leneși și delăsători, ne tragem ușor de mânecă, le suflecăm și ne punem pe treabă, iar dacă, din contra, am fost într-un burn-out continuu, în sfârșit ne acordăm mai mult timp pentru relaxare, regenerare și regăsirea acelui suflu ludic vital.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate
Foto: StunningArt /Shutterstock

Mai mult, având în vedere că asteroidul Iuno este activ sub această iluminație, propriul drum în viață devine brusc mai valoros decât drumurile celorlalți cu care ne intersectăm. Vorbim așadar de o dorință mai mare a spiritului de a se descătușa de poverile altora (da, chiar și de ale partenerului de viață, de afaceri sau ale unor membri de familie foarte apropiați), de a-și celebra propriile nevoi și propriul drum sau țel de viață, de a nu uita de sinele său sau și de a-și dedica mai mult din timpul și energia lor pentru a-și urma propriile visuri și dorințe. Mulți dintre noi își înțeleg în această perioadă mult mai lucid planul divin individual, ce au de făcut pentru a fi mai fericiți, care este sensul nostru adevărat în viață, de ce ne-am întrupat în această existență. Am venit și pentru noi înșine, să experiementam iubirea în toate formele ei, și nu doar iubirea de ceilalți, dar și de sine.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

VREAU să îmi schimb coordonatele propriei vieți și pot, vreau să îmi depășesc problemele, vreau să merg mai departe, vreau să iau din această lume tot ce are ea mai bun, vreau să mă entuziasm de orice lucru mărunt. Nu este ceva care să ne mai sperie în această perioadă și avem tendința de a accepta lucrurile așa cum sunt, chiar și atunci când ne aflăm în situații complicate sau dificile de viață –aceasta este vibrația acestei iluminații speciale.

În același timp, cu Luna Plină din Săgetător formând o opoziție cu Soarele în Gemeni, vom înțelege mai bine ce anume ne lipsește din viețile noastre pentru a ne simți vii, fericiți și bucuroși că trăim, ne putem face pentru a ne îmbunătăți orizontul cunoașterii, cum putem aduce mai mult din elementul aventurii și al noului în viețile noastre, acea scânteie care mișcă lucrurile și le face să nu stagneze, să ne incite, să ne pasioneze, să ne determine să ne îndrăgostim de propria viață. Ne simțim mai dornici ca niciodată să comunicăm unii cu ceilalati, să învățăm lucruri noi, să împărtășim cuvinte, experiențe și posibilități/stiluri de a ne trăi viețile la potențialul lor maxim, așa cum ne-au fost hărăzite.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Energia Săgetătorului este pregnantă în această perioadă și busola intuiției funcționează mai bine ca niciodată. Ea ne invită să explorăm lumea și posibilitățile dincolo de orizontul familiar, de lumea pe care o cunoaștem, să ne mutăm în DINCOLO, în mai mult, dincolo de gardul zonei de confort. Parcă nu ne mai mulțumesc vecinătatea și mediul înconjurător din apropiere, dorim să explorăm și ceea ce se află dincolo de ea. Avem tendința de a gândi multifațetat și a transcende superficialitatea dată de Soarele în Gemeni cu tendința de a privi lucrurile dintr-o perspectivă mai amplă.

Foto fr si main: yaalan /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri