Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

26 Aprilie 2023 publicat în Spiritualitate 1416 share-uri

Ne suntem datori nouă înșine să trăim cu bucurie și entuziasm, să ne conectăm la esența universală pentru a ne conecta mai bine la noi înșine. Luna mai 2023 este o lună cu o vibrație universală puternică, a cifrei 3, și de aceea multe din lucrurile pe care ni le-am propus și dorit sunt aduse la împlinire și desăvârșire în aceste zile într-un mod aproape divin.

Ne mai despart doar câteva zile de luna mai 2023, cea din urmă lună a primăverii, cea care face tranziția înspre anotimpul verii. Luna mai este cea de-a cincea lună din calendar, iar într-un context mai general, cel al anului 2023, vorbim de o lună cu vibrația universală a lui 3. Deducem că mai 2023 este o luna universală 3 printr-un calcul numerologic simplu, adunând luna în care ne aflăm cu anul în care ne aflăm prin procedeul reducției. Astfel, 5 (luna mai) + 2 +0+2+3 (anul) = 5 + 7 = 12. 12 = 1+2 = 3. O lună aflată sub amprenta numerologică a lui 3 propagă un val de energie exuberantă, creatoare, optimistă.

3 în sine poartă o vibrație specială, divină, și este considerat a fi unul dintre cele mai puternice numere dintotdeauna, cu un simbolism interesant, așa că încheiem primăvara într-o notă aparte. El vorbește și despre evoluție, desăvârșire și aducerea la finalitate a lucrurilor, despre ciclul vieții care stă sub semnul lui 3: naștere-viață-moarte, la fel ca și despre legătura strânsă dintre minte-corp-suflet -care găzduiesc însăși viața unui om, despre legătura dintre trecut-prezent-viitor (ce am fost, ce suntem, ce vom fi).

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea
Foto: Valery Rybakow /Shutterstock

Energia numerologică a lui 3 este una în dinamică, vivace și plină de optimism, ea ne infuzează cu o notă de speranță, dar și cu o doză extraordinară de creativitate. Nu, nu este deloc cel mai bun moment ca în această lună să stăm pe tușă, să fim apatici sau să nu facem lucrurile cu cel mai mare entuziasm și cea mai mare bucurie. Inacțiunea poate fi sancționată într-o lună cu energia lui 3.

3 este numărul trinității, al creației însăși, el este încărcat cu un spirit al curiozității și de aceea ne putem aștepta în această lună la o accelerare a tot ceea ce înseamnă inventivitate și creativitate în știință, medicină, invenții care pot produce un impact pozitiv pentru mediu sau sănătatea oamenilor, dar și o creativitate sporită în artă, pentru a atinge și a ajunge mai ușor la sufletul oamenilor. Multe idei noi sunt în etapa de fertilitate și creare în luna mai 2023 sau își iau zborul în univers și sunt exprimate de diverse persoane.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

De asemenea, 3 denotă și capacitatea noastră de a ne conecta la o inteligență superioară, la abilitatea noastră de a atinge mai mult din cunoașterea, înțelepciunea și abundența universală. Am făcut tot ce am putut pentru a evolua și a deveni ființe mai bune? Ce putem face pentru a câștiga mai mulți bani și a ne trăi visurile cu ochii?

Această energie a lui 3 ne ajută să ne exprimăm mai bine în diverse contexte, cu autenticitate maximă, luând atitudine pentru noi înșine și exprimându-ne propriul adevăr. Suntem mai intuitivi ca niciodată și tindem să ne exprimăm mai degajat mai ales în acele contexte care țin de creativitate. Energia lui 3 ne face să fim mai receptivi din punct de vedere emoțional față de cei din jur, să ne angajăm mai mult, chiar și social, în grupurile și comunitățile din care facem parte. 3 este și un număr al bucuriei, al interacțiunii și conexiunii nu doar cu ceilalți, ci al unei conexiuni profunde cu tot ceea ce facem, cu acțiunile noastre, cu prezentul și tot ce ne înconjoară. 3 ne va conduce dintr-o experiență în alta, din care avem de câștigat dragostea și ardoarea aceasta a vieții și a bucuriei de a trăi, de a ne simți vii, împliniți, fericiți, întregi.

Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Cu alte cuvinte, într-o lună cu vibrația numerologică 3 plonjăm cu avânt în dorințele și manifestările noastre și ne ancorăm cu inima mai ușoară ca niciodată, degajați și veseli, în lucruri care altădată ni se păreau fie imposibil de atins, fie greioase de parcurs/ traversat. Suntem ființe spirituale care trec prin experiențe umane – acesta tinde să fie motto-ul acestei luni.

O lună cu o energie 3 nu este neapărat și liniară, ea este fluctuantă, cu urcușuri și coborâșuri emoționale pentru noi. 3 are o vibrație care ne inspiră și ne înalță, așadar acum este momentul să abordăm tot ceea ce am amânat până acum și să găsim soluții pentru unele probleme mai vechi, fie ele de sănătate sau emoționale. Totodată, suntem iluminați sau îndrumați în această perioadă către noi idei sau viziuni care ne pot schimba viața în viitorul apropiat.

Unii dintre noi au adevărate revelații în această lună sau decid să își schimbe/ accelereze cursul vieții luând cu determinare și hotărâre unele decizii la care doar se gândeau, dar pentru care acum se simt pregătiți. Astfel, este foarte probabil ca unii dintre noi să manifeste intenția de a se căsători cu persoana iubită, de a se muta împreună, de a face o călătorie inițiatică și definitorie pentru ei, de a-și revedea un prieten vechi care îi ajută să evolueze spiritual.

Foto fr si main: CFH DESIGN /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri