15 Februarie 2023 publicat în Spiritualitate 3089 share-uri

Pe 20 februarie, ora 09:05 (ora României) pe bolta cerească răsare ultima lună nouă a iernii ca o previzualizare a forței cosmice pe care anul 2023 o are în ansamblul transformărilor și constientizărilor care au loc în ultima perioadă.

Este o lună nouă care are loc (deloc întâmplător) la 1 grad și 22 de minute chiar în semnul Peștilor, ultimul semn al zodiacului, o zodie mutabilă de apă profund spirituală și creativă, în conexiune cu abisurile sufletești ale omului, cu mentalul conștient, inconștient și subtilul, o zodie deopotrivă plină de magie, dar bine ancorată și în material, secretoasă și misterioasă, dar și expansivă, o zodie plină de suflet, empatie, compasiune pentru semenii săi, dar și de bucurie și profunzime.

Această lună nouă în Pești are un potențial vindecător extraordinar, dar și un potențial al minunilor și semnelor divine pentru care am face bine să ne deschidem ochii sufletului în perioada care o precede și îi urmează (de obicei, influența unei Luni Noi durează până la 2 săptămâni). Este foarte posibil ca bariera dintre cele două lumi, cea vizibilă și cea invizibil să se deschidă ocazional și universul să lucreze mai ales prin oameni, printr-un gest sau o acțiune efectuată (de recunoștință, de bunatatate, de compasiune, de ajutor, de iubire sau chiar de credință etc) la timpul și momentul potrivit mai ales că această lunatie creează o conjuncție și cu Saturn în Vărsător (la 4 grade depărtare de Luna Nouă în Pești), o zodie profund umanitariană, pentru care contează starea generală de bine a comunității, a omenirii în totalitatea sa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Boala zgarieturii de pisica – infectia cu Bartonella henselae

Mesajul acestor conjucturi astrale este unul al încercărilor și responsabilizării (poate chiar forțate), al reprioritizării, dar și al speranței, al unor bucurii sau oportunități fabuloase și neașteptate, al apariției unor coincidențe aproape miraculoase în viața unora dintre noi. Vorbim despre un echilibru subtil în această perioadă între A FACE BINELE și A PRIMI BINELE în viețile noastre, poate chiar despre binefaceri și binecuvântari frumoase, despre unele acceptări, împăcări, iertari și vindecări.

Foto: yaalan /Shutterstock

În timp ce Saturn ne face să nu uităm de responsabilitățile noastre, Jupiter și Neptun (ambele plasate chiar în zodia lor reprezentativă) vorbește despre momente de adevărată inspirație. De data aceasta, Neptun, planeta iluziilor, aduce o claritate mentală extraordinară, poate chiar dincolo de simțurile noastre de percepție. El ne provoacă ca de data aceasta să lăsăm visarea și reactivitatea deoparte și să îmbrățișăm proactivitatea și pozitivitatea chiar și atunci când avem de depășit anumite teste și încercări neașteptate ale vieții.

Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Să rămânem așadar ancorați în realitate, lucizi, alerți și imposibil de manipulat de către alții, dar în același timp să îndrăznim să visăm măreț, să visăm de bine... Să nu lăsăm nicio secundă să treacă în această perioadă fără ca noi să punem capul pe pernă bucuroși că am făcut un bine, fie el și a transmite un gând pozitiv de pace și de iubire către cineva sau un ceva anume… acesta este unul din mesajele principale ale astrelor în perioada următoare.

Conform https://cafeastrology.com, zodiile asupra cărora fenomenul de Lună Nouă în Pești va avea cea mai puternică influență vor fi acelea care au planete personale sau aspecte aflate între 0-5 grade în semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești) sau la 27-30 de grade în semnele fixe precum Taur, Leu, Scorpion și Vărsător.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

Energia Peștilor ne va impulsiona să ne asumăm angajamentul mai asiduu față de anumite visuri și dorințe personale, să avem credință și încredere că putem muta munții în direcția lor dacă ne dorim, să ne asumăm anumite riscuri atunci când o cere situația și să facem acel salt în necunoscut cu curaj și simțul responsabilității, să fim mai flexibili pentru a plonja mai liberi în ape mai adânci, să ne acceptăm pe noi înșine așa cum suntem, dar și să manifestăm mai multă toleranță și înțelegere față de ceilalți.

De asemenea această Lună Nouă în Pești ne cere și mai multă iubire de sine, ne cere să nu uităm de noi, să ne oferim timp și spațiu și bunăvoință pentru regenerare și refacere, pentru odihnă, pentru a ne încarca bateriile și a ne deconecta, măcar ocazional, de tot ceea ce este apăsător și greu de dus.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Luna Nouă în Pești aduce și momente de pură inspirație sau de revelație, putem găsi soluții și idei geniale pe care le putem implementa în perioada următoare de timp într-un proiect, o nouă afacere, o schimbare esențială în viața noastră, putem primi un răspuns îndelung așteptat sau un semn că da, trebuie să mergem înainte pe drumul pe care l-am ales. La fel de posibil este ca această Lună Nouă în Pești să ne pună față în față cu unele dintre fricile, dubiile sau îngrijorările noastre tocmai pentru a le conștientiza și transforma în energie pozitivă și constructivă.

“Lunile noi sunt despre noi începuturi, însă a visa un astfel de lucru este inferior față de a-l manifesta. Saturn (realitatea) este chiar acolo, sugerând puternic că îl poți face să se întâmple. Această Lună Nouă nu creează aspecte dificile. De fapt, există doar un careu pe cer în această zi, Mercur cu Uranus, ceea ce adesea semnifică genialitate. Planificați (Saturn) ca să fiți inspirați (Pești)”, ne sfătuiesc astrologii de la https://www.elsaelsa.com.

”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Foto fr si main: Tithi Luadthong /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri