24 Februarie 2022 publicat în Spiritualitate 5235 share-uri

Cine este femeia trezită spiritual? Este o femeie care și-a transformat rănile în putere, trecutul în lecții și glasul strămoșilor în ghidare. Nu este o Salvatoare, este o supraviețuitoare. Este aici să își ducă la bun sfârșit Misiunea, aceea de a sprijini evoluția omenirii în fundamentele și adâncurile ei. 

Cine este femeia trezită spiritual?

Este o femeie care și-a transformat rănile în putere, trecutul în lecții și glasul strămoșilor în ghidare. Nu este o Salvatoare, este o supraviețuitoare. Este aici să își ducă la bun sfârșit Misiunea, aceea de a sprijini evoluția omenirii în fundamentele și adâncurile ei.

Când ea se vindecă, se vindecă și generațiile de femei care au fost înaintea ei, și generațiile de femei care vor veni după ea.

Este femeia lângă care nu îți va fi ușor să rămâi dacă nu ești pe aceeași lungime de undă, dar o femeie lângă care merită să rămâi pentru totdeauna.

Este femeia care și-a privit viața adânc în ochi și și-a înțeles menirea. Este puternic conectată cu oamenii, spațiul și locul în care își investește energia și își asumă și valorifică scopul său profund.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Este femeia care prețuiește natura, magia conexiunii și coborârea în adâncurile sinelui. Râde din suflet, sufletul ei dansează, se joacă, se conectează, practică zi de zi recunoștința și gratitudinea, creează mișcare, spații de transformare sau spații de confort în jurul ei.

Foto: Jozef Klopacka /Shutterstock

Este femeia care își trasează un cerc al puterii în jurul ei, sunt limitele ei pe care le stabilește în iubire. Este femeia care merge prin furtuni cu inima unei regine și grația unei zeițe, fără să se abată de la ceea ce este și scopul său.

Este o femeie trezită, care a fost adusă în ființă pentru a crea un spațiu sacru al iubirii, al vindecării, al autenticității și al conștientizării și s-a aliniat la dorințele inimii sale. Și-a găsit pacea interioară și o cultivă constant.

Este una cu cei din jur și știe cât de interconectați suntem de fapt, dar în solitudine se regăsește pe ea însăși și nu îi este teamă să fie pe cont propriu.

Este femeia care a străbătut galaxii, drumuri printre stele și dimensiuni necunoscute ca să ajungă unde este, poate chiar lângă tine. Torța ei a luminat multe cărări până să răzbească la tine.

Foto: Andrey Burmakin /Shutterstock

Este femeia care se lasă călăuzită de vocea intuiției atunci când face alegeri și cu fiecare pas și căutare pe care le face, este mai aproape de împlinirea menirii sale. Visul ei este să lase lumea un loc un pic mai bun și se simte inspirată în acest sens.

Este femeia care nu are nevoie de validarea nimănui și nu îi este frică să vorbească în limbajul adevărului propriu, iar cuvintele ei vin din sursă, vin din inimă și sunt blânde cu sine însăși și cu ceilalți.

Este femeia care și-a înțeles rădăcina problemelor sale și nu caută să învinovățească pe nimeni pentru ele, ci se coboară în adâncul ei pentru a înțelege lecția și oamenii, pentru a accepta, a merge mai departe și a se ridica mai puternică.

Este femeia înconjurată de lumină, care are o aură de strălucire deasupra ei, dar care le permite și celorlalți să strălucească lângă ea. Este iubire în stare pură.

Este apă și curgere, adevăr, foc care arde și atinge, dar și mângâie, purifică și vindecă.

Este femeia cu o inima puternică cât un munte, dar blandă că un val al mării, femeia cu un suflet nobil, cald și plin de grație, femeia delicată, dar cu o forță incredibilă ascunsă în profunzimea ființei sale.

Este femeia care sprijină alte femei fiindcă a înțeles forța solidarității feminine, iar misiunea ei să retrezească sufletul feminin planetar. Le întinde o mâna de ajutor să crească, să evolueze, să fie, să își găsească vocea și puterea. Se folosește de cuvinte, dar și de acțiune și fapte concrete.

Este femeia care și-ar dori ca alții să învețe din durerile ei – ca să nu le trăiască, din dorurile ei, din împlinirile ei, din plinătatea ființei sale și să ii învețe și pe alții despre Lumină, Adevăr, Iubirea, Grație feminină și divină.

Cum să (re)cunoști o femeie trezită spiritual?

Iată cum descrie Sophie Bashford, autoare a cărți “You Are a Goddess” și practician intuitiv, “vindecătoare a divinului feminin” dupa cum se intitulează, femeia trezită spiritual.

"O cunoști. Nu ai cum să nu îți dai seama. Nu este o femeie zgomotoasă, care să atragă atenția asupra ei sau care să bată la ochi. Nu te va manipula, nu îți va cerși iubirea și nici nu va juca cartea vinovăției ca să te țină lângă ea. Ea nu lucrează la nivelul egoului. Ea lucrează la nivelul spiritului.

Această femeie își va anunța în viața ta fără zgomot, în Tăcere. Cu Deschidere. Cu Lumină. Cu o Vindecare blândă. Cu o Acceptare fără de sfârșit. Cu daruri senzuale. Întinzându-ți o mână care vrea să te călăuzească într-o Lume Nouă.”

Foto: Jozef Klopacka /Shutterstock

De ce să iubești o femeie trezită spiritual?

(......)

“Femeia trezită spiritual te va vedea așa cum nu ai mai fost văzut vreodată.

Va avea încredere în tine.

Te va aprecia.

Îți va recunoaște eforturile de a o face fericită.

Va prețui toate lucrurile bune pe care le faci și tot binele care eșți.

Nu va fugi de întunericul tău fiindcă întunericul tău nu o sperie.

Te va îmbrățișa, săruta, mângâia și te va iubi înapoi în Viață. Va vorbi cuvinte pe care Sufletul tău le înțelege. Nu te va pedepsi pentru greșelile tale.

Este un risc imens să iubești o femeie trezită, fiindcă brusc, nu va mai exista niciun loc în care să te ascunzi. Ea vede tot și de aceea te poate iubi cu o profunzime și cu o prezență după care inima și corpul tău au tânjit atât de mult, de lung, de intens… încât te întrebi dacă ai fost de fapt viu în tot acest timp în care ea a fost departe.

A iubi astfel o femeie este ca o alegere pe care o faci de a trăi cu Sufletul în Foc.

Viața ta nu va mai fi niciodată la fel din momentul în care i-ai invitat energia înăuntru.”

Autor: Sophie Bashford, via https://www.sophiebashford.com

Foto fr si main: Jozef Klopacka /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri