28 Ianuarie 2022 publicat în Spiritualitate 353 share-uri

Vi s-a întâmplat vreodată să stați de vorbă cu o persoană și apoi să vă doară capul? Sau să lucrați temporar cu cineva și spoi să va simțiți extrem de obosiți, extenuați? Sau să nu mai doriți să vedeți anumite persoane pentru că simțiți că va acaparează cu totul, vă învăluie și vă sufocă energetic? Ei bine, este foarte posibil să vă fi întâlnit cu vampirii energetici. Citiți acest articol și aflați cum recunoașteți un vampir energetic, ce simptome vă provoacă, cum vă puteți apăra în fața lor și cum să vă curățați aura după un atac energetic.

Iată câteva soluții ușor de pus în practică pentru a nu te lăsa vampirizat:

Orice ar fi, păstrează-ți bună dispoziție. Dacă nu poți doar cu puterea gândului, caută bancuri, citește un articol motivând, folosește aromaterapia pentru binedispunere, poate chiar să urmăreșți un video scurt care te motivează sau te face să râzi.

Nu îi da ocazia vampirului energetic să se folosească de timpul tău. Dacă vorbește prea tare, pune-ți cășți, dacă îți pune întrebări, întrerupe-l și spune-i să revină mai târziu. Găsește încă de la început o modalitate de a-ți proteja timpul tău, chiar dacă încă nu știi dacă celălalt este un vampir energetic. Pur și simplu încerci să îți păstrezi echilibrul tău și să îți protejezi energia din prezent.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Nu vorbi prea mult despre proiectele și ideile tale. În general modestia te va apăra.

Rostește afirmații pozitive și rămâi optimist când simți că te aflii în fața unui vampir energetic. Astfel de comportamente îl enervează, apoi îl descurajează.

Cum „te cureți” dacă deja ai fost vampirizat?

Există câțiva pași simpli care te pot ajuta să te reîncarci și reechilibrezi energetic:

Conectează-te la energia Pământului. Poți atinge cu palmele goale un copac, poți umbla desculț, poți lua un picnic în natură. Chiar așa, natura este un puternic detoxifiant energetic.

Folosește aromaterapia. Anumite arome ale uleiurilor esențiale vei simți că îți fac bine, că te relaxează cu adevărat, că te simți echilibrat și plin de viață după ce le folosești. Caută-le, identifică-le, folosește-le.

2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Meditația – reprezintă un excelent instrument de a te reconecta cu tine, de a alunga energiile negative care te cuprind, de a te reechilibra emoțional. Încercă mai multe forme de meditație, până ce o vei găși pe cea potrivită pentru ține.

Poți face sport. Ai observat că persoanele care au un program de sport sunt, de obicei, mai pline de viață, mai organizate și mai energice, mai binedispuse? Sportul te ajută să consumi „hormonii stresului”, să dobândești „depozite de energie”, să alungi emoțiile negative, să îți întărești sănătatea, să îți îmbunătățești atenția și somnul. Sportul prezintă beneficii extraordinare asupra corpului, dar și asupra minții și a spiritului.

Sursa foto articol: kmls/ shutterstock.com

Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri