'Descoperiti bunatatea si dati speranta copiilor cu afectiuni oncologice! Nu treceti nepasatori!', acesta este sloganul prin care Asociatia P.A.V.E.L. incearca sa stranga cat mai multi bani pentru copiii bolnavi de cancer.

Doamna Olga-Rodica Cridland, Presedinte Asociatia P.A.V.E.L. a tinut de asemenea un discurs, la inaugurarea magazinului: „Costurile ce implica diagnosticarea si tratamentul unui bolnav de cancer sunt ridicate si nu sunt intotdeauna acoperite de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate, iar nevoile copiilor ce sufera de cancer sunt multiple, osciland de la nevoia de afectiune la nevoia de resurse financiare, de la nevoia de programe de terapie prin joc si consiliere psihologica la nevoia resurselor materiale zilnice pentru hrana si igiena. Cancerul are un impact emotional si financiar urias atat asupra copilului si tanarului bolnav, cat si asupra familiilor acestora.

De aceea, este de apreciat orice efort din partea oamenilor pentru a usura suferinta acestora. Asociatia P.A.V.E.L. a incercat si a luptat de-a lungul celor 15 ani de activitate si implicare in viata tinerilor bolnavi sa atenueze acest impact si sa ajute zeci si zeci de familii cu copii bolnavi de cancer. Va rugam sa fiti alaturi de noi!”.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri