12:10, 6 Octombrie 2010 publicat în Social

Este foarte interesant cum mediul online este foarte critic cu privire la orice derapaj al mass-mediei main stream, de aceea este entuziasmant sa vezi cum blogurile iau atitudine impotriva modului gresit in care ne sunt transmise stirile. Scorpiisigheonoaie.blogspot.com ne explica de ce jurnalistii de la Antena 1 dau vina pe sotie, pentru ca primul-ministru britanic are sosetele rupte.

"Antena 1 prezinta o stire <<inedita>>: David Cameron, primul ministru din Marea Britanie, a aparut la o emisiune cu sosetele rupte. Cei de la Antena gasesc vinovatul si ofera solutia: <<...sotia sa Samantha care, se pare ca, nu prea se ocupa de treburile casnice. Altfel premierul nu s-ar fi facut de ras la una dintre cele mai urmarite emisiuni din Regat>>, observa Mihai, bloggerul care semneaza aceasta postare.

“Iata cum gandirea patriarhala nu tine cont de clasa, aplicandu-se pana si sotiei primului ministru britanic. Invinovatirea sotiilor care nu isi indeplinesc "indatoririle casnice" (cum ar fi peticirea sosetelor sotului) la cel mai inalt nivel politic are rolul de a perpetua aceasta gandire bazata pe inegalitate de gen si a o naturaliza pentru privitorii romani care de acum incolo vor avea justificarea necesara pentru a le cere sotiilor sa le coase ciorapii. Pentru ca nici un barbat nu vrea sa fie facut de ras in public din vina sotiei”, argumenteaza Mihai.

Citeste si:
Sylfirm X, inovație în estetică - microneedling și radiofrecvență...
Sylfirm X, inovație în...

Trebuie sa cititi pe de-a-ntregul, stirea celor de la Antena 1 (datata 2 octombrie 2010):
“Marea Britanie a fost grav afectata de criza. O arata proaspatul premier britanic, care a venit la o emisiune cu sosetele rupte”. In interviu, David Cameron a vorbit despre viata de familie si despre sotia sa Samantha care, se pare ca, nu prea se ocupa de treburile casnice. Altfel premierul nu s-ar fi facut de ras la una dintre cele mai urmarite emisiuni din Regat.

Cameron nu este primul demnitar care trece printr-o situatie jenanta. Fostul presedinte al Bancii Mondiale avea sosetele rupte in timpul unei vizite la o moschee din Turcia”. Si... probabil ca tot sotia lui era de vina?!

Foto main: Caritonreid

Citeste si:
Noblesse Group a fost desemnat The Best Luxury Interior Design...
Noblesse Group a fost...

Foto front si interior articol: mikewade


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri