Topul anual alcatuit de revista Forbes a fost publicat miercuri, iar pentru realizarea acestui clasament editorii revistei tin cont de averea personala, functia ocupata, influenta asupra creativitatii oamenilor si calitatea de antreprenor. Anul acesta avem parte de cateva surprize notabile!

Michelle Obama s-a clasat in premiera pe prima pozitie in acest clasament, dupa ce anul trecut s-a clasat pe locul 40, arata portalul de stiri 9am.ro, semn ca Michelle a devenit din ce in ce mai influenta, alaturi de un sot la fel de puternic pe scena modiala.

Pe locul al doilea s-a situat Irene Rosenfeld, directoarea concernului Kraft Foods. Podiumul a mai fost ocupat de foarte iubita realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, a carei avere este estimata la 2,7 miliarde de dolari.

Locul al patrulea a revenit cancelarului german Angela Merkel, iar secretarul de stat american Hillary Clinton a ocupat pozitia a cincea.

Indra Nooyi, directoarea grupului PepsiCo Inc., s-a clasat pe locul al saselea.

Surprinzator sau nu, controversata cantareata Lady Gaga se afla pe locul al saptelea. Cu venituri estimate la 62 de milioane de dolari obtinute in ultimul an, in opinia editorilor Forbes, cantareata americana "a revigorat de una singura muzica pop si cultura pop". Intr-o editie trecuta, Garbo a publicat de asemenea un articol in care a aratat ce influenta covarsitoare a adus cantareata in pop-culture si business. Ai 10 motive sa nu o urasti pe Lady Gaga!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Gail Kelly, presedinta consiliului de administratie al corporatiei australiene Westpac Banking Corp., ocupa pozitia a opta, iar cantareata Beyonce Knowles, cu venituri de 87 de milioane de dolari obtinute in ultimele 12 luni, s-a clasat pe locul al noualea.

Realizatoarea si prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres incheie topul 10 al celor mai puternice femei din lume alcatuit de revista Forbes cu venituri de 55 de milioane de dolari obtinute in ultimul an.

Alte celebritati prezente in top 100 sunt Angelina Jolie (locul 21), Katie Couric (locul 22), Arianna Huffington (locul 28), Madonna (locul 29) si Sarah Jessica Parker (locul 45).

Vezi in intregime, Topul Forbes al celor mai puternice femei din lume!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri