Site-ul Ministerului Educației funcționează din nou, după ce ieri a fost atacat de o grupare de hackeri.

 

În această dimineață, după aproape.24 de ore, intervențiile tehnicienilor au avut rezultatele așteptate, iar platforma online a devenit din nou funcțională.

Ministerul Educației a transmis, ieri, o informare privind incidentul cibernetic care a condus la blocarea site-ului www.edu.gov.ro.

Conținutul informării, integral:

"Administratorii IT ai Ministerului Educației analizează incidentul cibernetic care a condus la blocarea site-ului www.edu.gov.ro, în cursul dimineții de 08 mai 2023.

Specialiștii în tehnologia informației lucrează pentru consolidarea infrastructurii paginii și repunerea acesteia în funcțiune în cel mai scurt timp. Sunt efectuate operațiuni de evaluare, izolare și remediere a eventualelor vulnerabilități. Până la finalizarea acțiunilor de auditare de securitate, site-ul va rămâne în modul offline. Precizăm că site-ul www.edu.gov.ro conține doar date publice și de informare a cetățenilor, nefiind compromise date confidențiale."

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Citiți continuarea pe educatieprivata.ro

Foto fr si main: theshots.co /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri