2 Octombrie 2020 publicat în Social 5 share-uri

Printr-un SMS cu textul SUS la 8845 poți susține cauza lunii octombrie, Edubuzz.

Clasa din curtea școlii – proiectul lunii Septembrie a creat 4 spații educaționale în mijlocul naturii

Odată cu sfârșitul lunii septembrie, s-a încheiat și campania pentru cauza - Clasa din Curtea Școlii, iar rezultatele sunt îmbucurătoare. Asociația Zi de Bine împreună cu Life Education for All au reușit să creeze 4 spații de învățare în aer liber, pentru 800 de elevi din mediul rural, la Școala Gimnazială „Maria Brindea” din Pesac, județul Timiș și la Școala Gimnazială din Bucșoaia, județul Suceava. Fiecare școală a fost dotată cu câte un foișor de 30 mp, 25 de tabureți puf, câte 2 whiteboard-uri mobile și mobilier construit din paleți. La Bucșoaia a fost creat și un mic amfiteatru, în timp ce la Pesac a fost achiziționat mobilier și s-au donat 200 de cărți pentru biblioteca școlii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

Pentru acest proiect s-au strâns aproximativ 20.000 Euro, cu ajutorul oamenilor care și-au donat ziua de naștere, printre care și Corina Băcanu sau Lucian Mândruță, dar și cu sprijinul Societe Generale European Business Services.

Scopul Asociației Zi de Bine este acela de a crea comunități, de a sprijini mii de oameni aflați în situații vulnerabile și de a crea notorietate în jurul unor cauze ignorate. Asociația va susține câte un ONG în fiecare lună a anului. Fiecare cauză selectată de Asociația ZI de Bine se adresează unei comunități, se realizează în maximum 30 de zile, este finanțată în special de către sărbătoriții lunii și se implementează cu ajutorul unui ONG local.

Mecanismul de funcționare este unul simplu: la fiecare început de lună se va anunța cauza susținută și se vor descrie nevoia și beneficiarii. La finalul lunii, donatorii vor afla ce s-a întâmplat cu banii și vor fi invitați să vadă rezultatul implicării lor.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Dacă aveți un proiect în care credeți dar pentru care nu ați găsit încă finanțare, îl puteți înscrie pe www.zidebine.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri