In perioada 12 iunie - 31 august, la fiecare 300 de becuri colectate selectiv la punctele de colectare Recolamp, asociația donează 90 de lei către Crucea Roșie Română, suma necesară unei familii pentru a-și asigura alimentele de bază timp de o lună.

Pentru mai multă transparență și informare în timp real, Recolamp a dezvoltat pentru această campanie pe www.recolamp.ro un calculator de deșeuri ce arată cantitatea actualizată de becuri colectate în România, la cele peste 2.000 de puncte de colectare selectivă destinate utilizatorilor casnici disponibile la nivel național. Utilizatorii care vor să recicleze becurile arse sunt invitați să descarce aplicația ColțVerde și să găsească pe harta punctelor de colectare cele mai apropiate centre comerciale mari, lanțuri de magazine sau magazine de tipul do it yourself, precum și programul lor de lucru. Măsurile de protecție, siguranță și igienă sunt riguroase în toate punctele de colectare deschise. Aplicația poate fi descărcată din App Store și Google Play.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Campanie umanitară pentru o educatoare din județul Iaşi, mamă a trei copii Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Club Originals- campania prin care adidas celebrează creativitatea noilor generații

Dacă s-a ars, reciclează-l!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri