16 Iunie 2020 publicat în Social 86 share-uri

Potrivit unui studiu realizat de World Economic Forums, specialiștii prevăd că, la nivel mondial, aceste decalaje între bărbați și femei ar putea dispărea abia după 118 ani.

În timpul pandemiei, mămicile-antreprenor au dovedit că se pot adapta imediat noilor condiții și unele chiar și-au mărit cifrele de afaceri. În plus, prin efortul voluntar al membrelor comunității, a fost demarat inclusiv un grup de suport emoțional și au fost puse la dispoziția comunității zeci de webinarii gratuite și sute de ore de servicii de consultanță în afaceri oferite gratuit celor peste 1500 de femei din comunitate.

În ultimele două săptămâni, comunitățile de mămici-antreprenor au crescut cu sute de membre noi, numai în Brașov peste 400.

Program gratuit pentru mamele care vor să-și transforme hobby-ul în afacere

Începând de astăzi, 15 iunie, Asociația Happy Moms demarează, în comunitățile Happy Business Moms din toate orașele în care activează, un program gratuit de dezvoltare, promovare și conexiune ale afacerilor, pentru a susține și mai profund comunitățile de femei-antreprenoare. Programul constă în 7 săptămâni tematice dedicate afacerilor – de la networking și conectare, la promovare, de la răspunsuri oferite exclusiv de specialiști, la bugete personale, de la dezbateri cu psihologi pe teme de business feminin, la recomandări și articole utile, venite tot de la specialiști.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Asprele legi ale Educației. Elevii nu mai au voie cu telefoane mobile la ore şi să fumeze la şcoală Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

“Alături de alte specialiste din comunitate, inclusiv eu și cele două colege ale mele din conducerea asociației – Alexandra Ciucanu și Adriana Handaric - dorim să punem gratuit la dispoziția doamnelor care doresc să-și transforme hobby-ul în propria afacere expertiza noastră în management, branding, marketing și copywriting. Pentru fiecare dintre noi, comunitatea, contribuția și susținerea altor femei, dar și a educației financiare și antreprenoriale, sunt valori esențiale după care ne ghidăm viața profesională dar și pe cea personală”, conchide  lect. univ. dr. Dana Lupșa, președintele Asociației Happy Moms.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri