Datingul are avantaje și dezavantaje, evidente mai ales în această perioadă când simt că zilele trec mai repede

Utilizatorii au găsit însă și dezavantaje când folosești o platformă de dating de sărbători. Ei enumără printre acestea:

Timpul scurt. Este greu să te întâlnești în offline cu multe persoane, deoarece mai sunt doar câteva zile până la finalul anului. Prin urmare, se concentrează pe conversații mai profunde, dar și mai directe, astfel încât utilizatorii să fie cât mai siguri că se vor întâlni cu persoana potrivită.

Aglomerația. Cei mai mulți utilizatori (52%) aleg pentru prima întâlnire o cafenea, însă perioada agitată de sărbători face ca, de cele mai multe ori, să nu aibă parte de liniștea și atmosfera pe care și le-ar dori-o pentru prima întâlnire.

Începutul. Cei care fac primul pas găsesc și mai dificilă această perioadă. Mulți nu reușesc să treacă de Bună, ce faci? – formula cea mai comună de deschidere a unei conversații. Și care primește cele mai puține răspunsuri.

*Datele citate reies din sondajele realizate în perioada decembrie 2018 – decembrie 2019, în rândul utilizatorilor activi ai site-ului Sentimente.ro.

Foto fr si main: By Andrey_Popov /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri