Impreuna putem aduce bucurie in inimile a mii de copii

12:12, 4 Decembrie 2018 publicat în Social

Cadoul din cutia de pantofi este despre oameni care ajuta alti oameni, despre altruism si compasiune.

Comunicat de presa

ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi este despre oameni care ajuta alti oameni, despre altruism si compasiune, iar anul acesta va fi cel de al 11-lea an consecutiv in care se va organiza. ECCO Romania este partener in acest proiect de 4 ani, reusind ca in acesti ani sa colecteze si sa distribuie peste 15.000 de cadouri.

Citeste si:
IMPREUNA daruim zambete de Craciun – Campania ShoeBox a ajuns la a...
 IMPREUNA daruim zambete de...

Incepand cu anul 2015 in cadrul proiectului ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi, se primesc doar cutii ce contin lucruri noi, fara exceptii. 

In perioada 01-15 decembrie 2018, ECCO va pune la dispozitie intreaga logistica de colectare a cutiilor in toate cele 20 de magazine ale sale din orasele: Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov si Sibiu. Intreaga echipa ECCO Romania este implicata in mod voluntar in acest proiect, contribuind la verificarea cutiilor, ambalarea lor, selectarea pe varste si depozitarea acestora.

Citeste si:
Back to School! Campania “Daruieste Zambete” a ajuns la final
Back to School! Campania...

Incercam sa ajungem la cat mai multi copii care altfel nu ar primi nici un cadou de Craciun cu ajutorul partenerilor traditionali: Fundatia Principesa Margareta a Romaniei, Asociatia CONIL, Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului Prof. Dr. Alfred Rusescu, Parohia Cojocna Cluj, Ancaar Filiala Arges.

Doritorii vor putea oferi copiilor cu varste cuprinse intre 2 si 18 ani, fete si baieti, un mic cadou impachetat intr-o cutie de pantofi, urmand ca toate cutiile adunate sa fie distribuite in perioada 16-24 decembrie 2018.

Dorim sa le multumim tuturor celor care in toti acesti ani ne-au fost alaturi in proiectul ShoeBox – Cadoul din cutia de pantofi si speram ca si in acest an sa aducem bucurie in inimile a mii de copii.

Doar impreuna putem oferi zambete!

 #ShoeBox2018


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri