Ghetuțele copiilor din familii defavorizate sunt gata să primească cadouri de Moș Nicolae

12:11, 30 Noiembrie 2018 publicat în Social

Plaza România lansează o inițiativă pentru sprijinirea copiilor și tinerilor din familiile nevoiașe susținute de Asociatia Mia’s Children, de Moș Nicolae.

Comunicat de presă

Plaza România lansează o inițiativă pentru sprijinirea copiilor și tinerilor din familiile nevoiașe susținute de Asociatia Mia’s Children, de Moș Nicolae.  În perioada 21 noiembrie – 5 decembrie, în zona Rotondă de la parterul Plaza România vor fi amplasate ghetuțe ale copiilor din programele educaționale Mia’s Children, pe care doritorii le pot umple cu cadouri.

Citeste si:
Noua colectie BLISSFUL GREEN: Primește natura în viața ta!
Noua colectie BLISSFUL GREEN:...

Fiecare pereche de ghetuțe va avea atașate numele copilului, vârsta și un scurt mesaj despre ce îi face fericiți. Copiii vor primi cadourile de Moș Nicolae pe data de 6 decembrie.

Mai multe detalii găsiți pe site-ul plazaromania.ro și pe pagina de Facebook Plaza România.  
Mia’s Children este o organizaţie non-profit,  licențiată și acreditată în România, la baza căreia stă un vis: visul de a salva copiii și tinerii din Bucureşti și din zonele limitrofe, care au resurse limitate, sunt neglijați, abandonați sau abuzați.

Citeste si:
Testul Luminii: Ce dar spiritual primești de Paște?
Testul Luminii: Ce dar...

Plaza România se implică frecvent în proiecte care sprijină dezvoltarea copiilor români. Pe 23 aprilie, cu ocazia Zilei Internaționale a Cărții, a fost lansată campania de colectare de cărți pentru copiii din familii defavorizate, “O carte de la tine, un viitor pentru ei”, în colaborare cu Salvați Copiii. Până pe 1 iunie, de Ziua Copilului, au fost strânse peste 3.000 de cărți. De asemenea, în septembrie 2018, la Plaza România a fost organizată o campanie de colectare de rechizite.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri