13 Noiembrie 2018 publicat în Social 1 share-uri

E timpul să ne îndrăgostim de planeta noastră! Cele opt episoade ale serialului Planeta noastră prezintă speciile cele mai de preț și habitatele cele mai fragile ale planetei.

Netflix prezintă imagini în premieră și teaserul pentru noul serial documentar original Planeta noastră, care va avea premiera pe Netflix pe data de 5 aprilie 2019. Acest serial ambițios a fost creat în colaborare cu Silverback Films. Directorul companiei, Alastair Fothergill, este creatorul apreciatelor seriale documentare „Planeta Pământ” și „Blue Planet”, dar și unul dintre fondatorii celei mai mari organizații de conservare a naturii din lume, WWF.

Cele opt episoade ale serialului prezintă speciile cele mai de preț și habitatele cele mai fragile ale planetei. În același timp, documentarul dezvăluie peisaje uluitoare cu ajutorul tehnologiei de filmare 4k.

Trailer Planeta Noastră:

Acest proiect ambițios s-a desfășurat pe parcursul a patru ani și a fost filmat în 50 de țări și pe 7 continente, fiind rezultatul muncii unei echipe de peste 600 de persoane. Documentarul a adunat mai mult de 3500 de zile de filmare, care evidențiază diversitatea extraordinară a habitatelor din întreaga lume, de la sălbăticia meleagurilor izolate ale Polului Nord, la adâncurile misterioase ale oceanelor și până la vastele ținuturi africane și junglele luxuriante ale Americii de Sud.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! Celebreaza Ziua Pamantului 2023 cu legendarul scrub de corp SABON

Pe teritoriile în care se vorbește limba engleză, naratorul serialului va fi renumitul naturalist Sir David Attenborough.

Prezent la evenimentul State of the Planet Address organizat de WWF în Londra, Sir David Attenborough a declarat:

“Planeta noastră îi va purta pe spectatori printr-o călătorie spectaculoasă, o expediție care prezintă frumusețea și fragilitatea naturii. În prezent, reprezentăm cea mai gravă amenințare la adresa acestei planete, dar încă mai avem timp să reparăm problemele pe care le-am creat, dacă acționăm chiar acum. Trebuie să fim atenți cu toții. „Planeta noastră” reunește câțiva dintre cei mai buni realizatori de filme și cei mai de seamă ecologiști ai lumii, iar eu sunt absolut încântat că am ocazia să contribui la aducerea acestui film în fața a milioane de telespectatori din întreaga lume.”

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova Cei opt munți, o poveste emoționantă și intimă despre prietenie și munte, care a câștigat Premiul Juriului la Cannes, din 24 martie la cinema

Urmărește Planeta noastră pe Instagram, Twitter și Facebook și alătură-te discuției folosind hashtagul #OurPlanet:

    „Planeta noastră” pe Instagram: www.instagram.com/ourplanet
    „Planeta noastră” pe Facebook: www.facebook.com/ourplanet
    „Planeta noastră” pe Twitter: www.twitter.com/ourplanet


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri