12:10, 3 Octombrie 2016 publicat în Social

Luni, 3 octombrie 2016, este Ziua Micului Dejun la McDonald’s! Toti clientii care viziteaza restaurantele luni dimineata, pâna la ora 10:00, vor primi câte un Cheese McMuffin cu Ou si o cafea aburinda din partea casei.

 Cu totii avem dimineti in care uitam sau, pur si simplu, sarim peste micul dejun. Dar, pentru ca, uneori, timpul pare sa treaca in fuga, momentele de dimineata, in care ne facem putin timp doar pentru noi, ne pot aduce energie si buna dispozitie pentru intreaga zi.
McDonald’s e Gata de Buna Dimineata cu un meniu diversificat si produse preparate ca acasa din cele mai proaspete ingrediente: oua, unt, bacon si cafea din boabe proaspat macinate. Micul dejun de la McDonald’s incurajeaza consumatorii sa inceapa dimineata cu energie si buna dispozitie.

Oul – ingredientul vedeta al micului dejun de la McDonald’s

Oul consumat la micul dejun este bogat in proteine cu valoare biologica inalta (superioare celor din lapte si carne) si este un produs de baza in alimentatia sanatoasa. Un ou de gaina contine fosfor, potasiu, sodiu, calciu, sulf, magneziu si fier, fiind un produs ideal pentru micul dejun, având in vedere ca dimineata compusii nutritivi sunt cel mai bine asimilati in organism.

Ouale folosite in prepararea micului dejun provin de la unul dintre partenerii locali ai McDonald’s in România, Toneli, si sunt verificate si ambalate in maximum 24 de ore de la producere. In urma incheierii unui parteneriat strategic cu McDonald’s in România, Toneli este singurul furnizor agreat si acreditat pentru categoria de produs ,,ou".

Esti Gata de Buna Dimineata?

McDonald’s este primul lant de restaurante care a introdus micul dejun in România. Cu ingrediente proaspete, de cea mai buna calitate, lantul de restaurante pune in fiecare dimineata la dispozitia clientilor un mic dejun complet si divers, preparat exact ca acasa.

Despre McDonald’s in România

Incepând cu anul 2016, McDonald’s este parte a companiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din Estonia, Grecia, Letonia, Lituania si Malta. Premier Capital plc opereaza 132 de restaurante in locatii importante, mai mult de jumatate dintre ele având McDrive si numeroase cafenele McCafé. In România, McDonald’s este lider al pietei restaurantelor, cu 68 de restaurante in 21 de orase. Pâna in prezent, compania a investit peste 800 de milioane de lei in România, are 4.000 de angajati si primeste zilnic peste 190.000 clienti. In 2015 a fost desemnat cel mai bun angajator pentru al doilea an consecutiv, conform AON România.
Pentru mai multe informatii vizitati:

www.mcdonalds.ro si www.facebook.com/McDonalds.ro

Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri