12 Septembrie 2014 publicat în Social 1 share-uri

Intreaga filosofie a papusii Barbie este legata de ideea ca fetitele pot deveni ceea ce isi doresc.

In 2010, fanii Barbie din intreaga lume au votat si au ales viitoarea cariera a celebrei papusi. Prin urmare, carierele 125 si 126 au fost reprezentate de inginer informatician si prezentator de stiri.

Barbie si-a facut debutul in televiziune cu propriul serial “Barbie (1987)” si a aparut ca personaj secundar in filmele “Toy Story 2 (1999)” si “Toy Story 3 (2010)”. In anul 2012, Barbie a jucat in primul serial de desene animate, „Barbie Life in a Dreamhouse“. De asemenea, Barbie a jucat mai mult de 80 de roluri celebre: de la Dorothy in „Vrajitorul din Oz“ si pana la Katniss din „Jocurile Foamei“, iar anul acesta, Barbie si-a scos propria melodie, „Anything is possible“.

De-a lungul timpului, Barbie a avut 150 de meserii (medic veterinar, dentist, astronaut, arhitect, inginer, ecologist, chirurg, profesoara etc). De asemenea, in cinstea papusii Barbie, in Mexic, are loc un eveniment de premiere a femeilor cu merite exceptionale. Barbie a ajuns pe mare cu corabia Royal Caribbean International, participa anual la festvialul Oktoberfest din München si a colaborat cu 75 de creatori de moda.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice

Daca vrei sa faci cunostinta cu Barbie si sa intri in lumea ei plina de basm, te asteptam alaturi de cei mici la Sun Plaza Shopping Center (centrul comercial din sudul Capitalei) pana pe 21 septembrie la un eveniment dedicat copiilor – „Universul Barbie, un vis ce devine realitate!”.

Papusile Barbie ii asteapta zilnic pe cei mici, timp de 3 saptamani, in cele patru zone special amenajate, la parter si la etaj, in zona restaurantelor: Locul de Joaca Barbie, Bucataria Barbie, Living Room-ul lui Barbie si Barbie Spa.

Surpriza cea mai mare va fi prezenta Printesei Barbie care va veni in fiecare weekend! Copiii o vor gasi in zona restaurantelor de la etajul 1 si se vor putea fotografia cu ea, urmand ca pozele sa le primeasca pe loc si gratuit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri