12 Septembrie 2014 publicat în Social 1 share-uri

Intreaga filosofie a papusii Barbie este legata de ideea ca fetitele pot deveni ceea ce isi doresc.

Comunicat de presa

Intreaga filosofie a papusii Barbie este legata de ideea ca fetitele pot deveni ceea ce isi doresc, cariera papusii fiind construita astfel incat sa confirme faptul ca femeile pot alege dintr-o multitudine de job-uri: de la cantareata la medic, de la profesoara la astronaut.

Barbie este un simbol in lumea papusilor. De la realizarea sa si pana in prezent, papusa Barbie a dat tonul jucariilor pentru fetite. Desi au trecut peste 50 de ani de atunci, Barbie continua sa fie cea mai in voga si iubita jucarie din lume.

Povestea papusii Barbie isi are radacinile in familia femeii de afaceri Ruth Handler. Fiica sa, Barbara, obisnuia sa se joace cu diverse papusi, le dadea roluri de oameni mari si decupa imagini din revistele de moda pentru a crea noi personaje. Si pentru ca toate papusile din acea vreme erau din hartie, Ruth decide sa realizeze o papusa tridimensionala adulta. Papusa cu aspect de domnisoara a cunoscut un succes rasunator inca din primul moment, iar jucaria era solicitata de multi producatori din intreaga lume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! Lumina pe care o porți în sufletul tău este mai puternică decât răutățile celor din jur TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

De-a lungul timpului, Barbie a cunoscut o multitudine de meserii, de la star rock la dentist, de la olimpic sportiv la candidata la presedintie. Valentina Tereshkova a ajuns cunoscuta in anul 1963 ca fiind prima femeie astronaut. Barbie nu a ramas mult timp in urma si a devenit astronaut, aratandu-le fetelor ca orice cariera le sta la indemana.

Pana in anul 1972, cand s-a aprobat Titlul IX Amendamentului privind educatia, care interzicea discriminarea pe baza de sex in educatie, atletism, teatru, trupe sau activitati studentesti extra-curriculare si care acorda drepturi egale de a fi prezent in orice clasa si pe orice teren, Barbie isi demonstrase deja calitatile atletice, participand la numeroase sporturi, cum ar fi tenisul sau patinajul.

In anul 1985 a aparut prima Business-Executive-Barbie. In anul 1986, Barbie are deja propria ei trupa (Barbie and the Rockers) si ia cu asalt scena rock-ului anilor ’80, devenind un adevarat star.

Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Anul 1992 este cunoscut sub numele de “Anul femeii” in politica (alegerea a 22 de femei pentru Camera Reprezentantilor), iar Barbie nu se lasa mai prejos si isi face debutul in politica realizandu-si propria campanie prezidentiala. Cu toate ca niciodata nu a castigat, papusa Barbie a candidat de 6 ori la funcţia de presedinta.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri