26 Decembrie 2013 publicat în Social 35 share-uri

Tutu Project este unul dintre cele mai frumoase proiecte despre care am auzit in ultima vreme. Este imposibil sa nu iti smulga o lacrima, pentru ca intr-adevar este incarcat de atata iubire si umanitate.

Totul a inceput in anul 2003, cand sotia sa a fost diagnosticata cu cancer la san. Ca sa o incurajeze, Bob Carey a inceput sa se prezinte cu naturalete, in cele mai amuzante ipostaze, imbracat intr-un tutu roz (culoarea roz este un simbol pentru lupta impotriva cancerului la san).

Vezi foto pe https://www.facebook.com/TheTutuProject

Calatoreste in toata lumea si se fotografiaza imbracat in balerina  ca sa ii arate sotiei sale si tuturor, ca de fapt, viata este frumoasa si ca greutatile pot fi infruntate zambind si cu auto-ironie, ca nu trebuie sa ne luam atat de in serios si ca din momentul cand reusim sa facem acest lucru, provocarile sunt mult mai usor de suportat.

„Destul de ciudat, dar cancerul ei ne-a invatat ca viata este buna, sa ii faci fata poate fi greu si uneori cel mai bun lucru – nu singurul, de altfel – pe care il putem face ca sa infruntam o alta zi este sa radem de noi insine si sa impartim rasul si cu ceilalti”.

Tutu Project a devenit celebru in lume si reprezinta si o modalitate prin care Bob si sotia sa reusesc sa aduca in primul rand zambete si o raza de speranta pentru toi bolnavii de cancer din lume. Cand pune isi tutul roz, Bob se transforma intr-un adevarat Super-Erou! Prin fundatia pe care au infiintat-o si prin comercializarea fotografiilor cu Bob deghizat in balerina, cei doi soti strang bani pentru a oferi sprijin persoanelor diagnosticate cu aceasta boala. Am stat si noi de vorba cu cei doi soti pe Facebook si prin intermediul e-mailului si va marturisim ca sunt cu adevarat joviali. Pun mult suflet si cred cu tarie in proiectul lor, care le-a adus atat de multa satisfactie si puterea de a infrunta greutatile vietii si se bucura ca si publicul din Romania afla despre povestea lor.

„Este o poveste frumoasa despre dragoste, despre inspiratie”… spune sotia lui Bob in acest video in care cei doi privesc reflexiv proiectul devenit cunoscut in intreaga lume.
 

 Nu uitati sa vizitati site-ul Tutu Project

Foto fr si main: By Vyaseleva Elena /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri