O carte pentru un suflet de copil

12:06, 4 Iunie 2013 publicat în Social3 share-uri

Ajutor pentru copiii care sufera de autism: cartea lui Nuami Dinescu, la un pret special in luna iunie!

Comunicat de presa

In Luna Copiilor, cartea actritei Nuami Dinescu - Eu nu sunt Tanta – poate fi cumparata la un pret special, de numai 25 de lei. Editura Cartea de suflet isi propune, astfel, sa ajute copiii bolnavi de autism, 10 lei din suma platita pentru fiecare volum fiind donati Asociatiei Invingem Autismul.

Citeste si:
Sfaturi pentru a evita un stil de viață monoton
Sfaturi pentru a evita un...

„Pe tot parcursul lunii iunie, editura Cartea de suflet iti ofera volumul Eu nu sunt Tanta de Nuami Dinescu la un pret special: 25 de lei! Din suma pe care o vei plati pentru carte, 10 lei vor fi donati Asociatiei Invingem Autismul si vei ajuta astfel un copil care sufera de autism sa primeasca tratamentul si ingrijirea de care are nevoie”, declara reprezentantii editurii.Trimite cuvantul SUFLET prin sms la 7442 (pentru Vodafone si Cosmote) sau la 7544 (pentru Orange)* si vei primi cartea prin posta, cu autograful autoarei! Te vei alege cu o lectura de suflet si vei ajuta un suflet de copil.

Promotia este valabila in perioada 1-30 iunie 2013, doar pentru comenzile prin sms, in limita stocului disponibil.

Citeste si:
Activități pentru a sărbători femeile din viața ta în această lună
Activități pentru a sărbători...

* Tarif: 5 euro+TVA.Include pretul cartii si cheltuielile de expeditie in Bucuresti si in tara.

Despre cartea „Eu nu sunt Tanta”

Nuami Dinescu: „M-am straduit ani de zile sa le explic celor care ma confundau cu ce vedeau la televizor ca nu sunt ce vad ei, ca eu nu sunt Tanta! Ea e mereu vesela si e haioasa, râde tot timpul, eu nu sunt asa...”

Aceasta carte, aparuta sub ingrijirea editurii Cartea de suflet, isi propune – si sigur va reusi! - sa o prezinte pe Nuami Dinescu si altfel decât o stim cu totii de la televizor. Ne invita sa tragem cu ochiul prin cortina si sa patrundem in culisele frumoasei, dar si complicatei vieti de actor si de om de televiziune. Ne imbie sa aflam intamplari si vesele, si amare, sa citim povesti cu talc, marturisiri despre familie si prieteni dragi, si ne deschide sub priviri universul colorat al unei femei indragostite neobosit de oameni, de animale, de copii, de meseria sa.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri