Le 'Ragazze dell'Est' sau fetele nevazute ale aceleeasi medalii...

Cartea este dedicata Femeii

Caut privirea Elenei, dar e prea departe... iar ca sa evite confruntarea ochilor inundati de lacrimi, incepe sa mangaie discret petalele lobelliei ce i-am daruit...”Mi-ai daruit steagul nostru...!” - imi spune, evidentiind rand pe rand fiecare culoare a florilor din micul buchet...

“Il libro è dedicato alla Donna!...”, imi marturiseste Micol Carmignani, reprezentanta casei editoriale prezenta la sarbatorirea lansarii cartii. „Ne-au placut in mod deosebit istoriile pe care Elena le povesteste si faptul ca expune dintr-un unghi de vedere divers, aceasta noua realitate italiana. Este o carte care sigur, va avea succes...! De la prima lectura mi s-a parut surprinzatoare prin modul de constructie al povestirilor, „colorata” deoarece aduce un suflu nou prin personajele pe care le creioneaza si extrem de interesanta din punct de vedere editorial fapt ce a facut sa avem incredere si sa o publicam.”

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

Lansarea cartii ”Ragazze dell’est //Fete din Est”

“Cartea este dedicata Femeii!...”- ne repeta si Elena, iar cu fraze placute si istorii care se impletesc intre ele, ne invita sa-i cunoastem personajele ce par rupte din realitatea zilnica, atat de palpabila: “A tutte due la vita aveva insegnato che non ci si deve mai buttare nella disperazione. Non ha alcun senso logorarsi nel cercare il perché di quello che succede. È difficile accettarlo, ma sarebbe più facile ammettere che non dipende tutto da noi.

...sa ne lasam leganati pe aripile lejere ale vietii

Non siamo l’ombelico del mondo ma viviamo nel centro dell’universo dove la terra più fertile, l’aria più pulita e l’acqua più pura sono nostre. Dobbiamo solamente vivere! Dobbiamo essere felici di esistere, senza forzare il destino. Sarebbe meglio lasciarci portare sulle ali leggere della vita, pronti sempre ad incamminarci sulla giusta via. A ogni angolo c’è qualcosa o qualcuno che ci può impedire di vedere quanto siamo stati baciati dalla sorte, in tutti i sensi, ma fortunatamente c’è sempre qualcuno che ci tocca il cuore e ci apre la mente per capire. L’importante è tenersi sempre forti, umili e fiduciosi e, non per ultimo, amare...// Viata ne-a invatat pe amandoi ca nu ne putem lasa coplesiti de disperare. Nu are nici un sens sa intrebam de ce ni se intampla un lucru anume.

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

E greu de acceptat realitatea, dar ar fi mult mai usor daca am admite ca nu depinde totul de noi. Noi nu suntem buricul pamantului dar traim in centrul universului, unde pamantul fertil, aerul extrem de curat si apa pura, au fost date noua, pamantenilor... Trebuie doar sa traim! Trebuie sa fim multumiti ca existam, fara sa fortam destinul.

Cel mai bine ar fi sa ne lasam leganati pe aripile lejere ale vietii, pregatiti sa apucam pe calea dreapta, cand aceasta se iveste. La fiecare colt de strada putem intalni ceva sau pe cineva care incearca sa ne impiedice, din rautate, sa vedem Adevarul, dar spre norocul nostru, exista acea persoana care intra in sufletul nostru reusind sa ne deschida mintea pentru a intelege... Lucrul cel mai important este sa fim mereu puternici, umili dar increzatori si nu in ultimul rand, sa iubim...”


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri