Prima femeie din Arabia Saudita care a reusit escaladarea Everestului, Raha Mouharraq, le recomanda femeilor din tara ei, carora nu le este permis sa conduca masina sau sa practice in mod liber sporturi, sa creada in ele.

Tanara, alaturi de cei trei tovarasi de ascensiune - un qatarez, un palestinian si un iranian -, au fost primiti cu multa caldura la sosirea pe aeroportul Charjah din Emiratele Arabe Unite, relateaza AFP.

"A fost o experienta incredibila. Sunt prima saudita, dar sper ca nu si ultima care reuseste aceasta performanta", a spus Raha Mouharraq pe aeroport. "Cred ca actiunea noastra le va face pe saudite sa creada in posibilitatile lor si sa nu se teama de provocari", a adaugat ea, scrie Agerpres.

Raha Mouharraq si tovarasii ei de escalada au ajuns pe 18 mai pe acoperisul lumii, la 8.848 m. Cei patru membri ai echipei au facut ascensiunea pentru a aduna fonduri destinate educarii copiilor din Nepal. 'Am reusit sa adunam un milion de dolari', a anuntat qatarezul, seicul Mohammed ben Abdallah Al-Thani.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine O româncă a fost numită la conducerea unei renumite organizații internaționale de business pentru femei

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Iti mai recomandam si: Care este legatura intre virginitate si carnetul de conducere?

Aruncata in inchisoare fiindca a condus masina!

Foto homepage Wikimedia


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri