28 Noiembrie 2012 publicat în Social 16 share-uri

Campanie de preventie a cancerului de col uterin demarata de Columna Medical Center in parteneriat cu Anadolu Medical Center - Istanbul, cu participarea extraordinara a cunoscutului Prof. Asoc. Dr. Fatih Gucer - ginecologie oncologica.

'Exista viata si dupa cancer'

„Una dintre abordarile cele mai importante pentru tratamentul chirurgical al cancerelor ginecologice consta in efectuarea chirurgiei radicale, folosind metode chirurgicale laparoscopice si robotice, care permit o recuperare mai rapida si diminuarea durerii. In prezent, administram aceste metode majoritatii pacientelor, pe care le putem astfel externa si trimite acasa in doar cateva zile", - Fatih Gucer, M.D. Prof. Asoc. Obstetrica si Ginecologie, Anadolu Medical Center.

Sistemul de chirurgie robotica Da Vinci permite suturarea mai confortabila in interiorul abdomenului, precum si suturarea prin indoirea si rasucirea mult mai flexibila a instrumentelor decat in cazul incheieturii umane. Detaliile obtinute prin marirea de 10 ori a tesuturilor reprezinta un ajutor enorm pentru chirurg.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

„Colaborarea cu Anadolu Hospital este in primul rand o onoare si o misiune in sine. Practic, devenind partenerul Anadolu pe teritoriul Romaniei, oferim noi posibilitati pacientilor romani care se lupta cu cancerul. In plus, avem ocazia de a lupta cot la cot cu indiferenta in ceea ce priveste starea proprie de sanatate. Toti gandim ca nu ni se poate intampla noua, de ce sa fac si examenul acesta, ce nevoie am sa repet si anul acesta examenul Papanicolau, si totusi, in Romania, conform statisticilor, avem cea mai mare incidenta a cancerului cervical si cea mai mare rata a mortalitatii din Europa. Or, acesta trebuie sa reprezinte un semnal de alarma. Oamenii trebuie sa stie ca exista viata si dupa o boala de tipul cancerului, dar numai daca acesta este depistat si diagnosticat la timp.

Noi asta vrem sa oferim romancelor, posibilitatea unei "second medical opinion" si a unui diagnostic corect, din partea unui spital specializat in tratarea chirurgicala a cancerului, utilizand, mai ales, chirurgia robotica, din pacate, aproape inexistenta in Romania. Variantele sunt nenumarate si toate in beneficiul pacientului, care trebuie sa simta ca a gasit sprijin si in tara sa. Acestea sunt, pe scurt, motivatiile parteneriatului Columna Medical Center cu Anadolu Medical Center. Am regasit reciprocitate in ceea ce priveste abordarea pacientului si dorinta de a-i oferi servicii medicale la nivel european, in Romania.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri