26 Noiembrie 2012 publicat în Social 3 share-uri

Agentia United Media sustine Festivalul Brazilor de Craciun, proiect derulat de Organizatia Salvati Copiii, prin participarea cu un brad special dedicate evenimentului cartitabil al anului 2012.


Comunicat de presa

Bradul agentiei United Media va purta semnatura designerului Hamid Nicola Katrib si va fi scos la licitatie in cadrul evenimentului, suma obtinuta fiind donata Organizatiei Salvati Copiii.

Agentia United Media demonstreaza prin acest demers, la randul sau, ca ”Lumea buna face lumea mai buna”! Editia de anul acesta al Festivalului Brazilor de Craciun isi propune colectarea de fonduri pentru cei 2.500 de copii deja cuprinsi in programele de Educatie Prescolara, Scoala dupaScoala si A Doua Sansa.

"Festivalul Brazilor de Craciun reprezinta o motivatie speciala, un prilej prin care pot demonstra ca prin arta pot da culoare unei cause nobile: speranta si lumina pentru indeplinirea mai multor vise", considera Hamid Nicola Katrib.

Alaturi de Hamid Nicola Katrib la eveniment vor mai participa Wilhelmina Arz, Lena Criveanu, Venera Arapu, Stephan Pelger, Alexandru&Mihnea Ghildus, Ana Wagner, Cristian Samfira, Mihaela Glavan, Carmen Ormenisan, Kristina Dragomir, Rita Muresan, Ioan Nemtoi, Agnes Toma, Doina Levintza.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui) MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Festivalul Brazilor de Craciun este un eveniment de strangere de fonduri organizat anual de Salvati Copiii Romania, care are ca centru de interes o licitatie speciala de braduti de Craciun, creati exclusiv pentru aceasta ocazie de unii dintre cei mai cunoscuti designer romani.

United Media Services este o agentie de media infiintata in anul 2006. Prin intermediul United Media Services s-au derulat campanile publicitare ale unor companii precum Cosmote, Ursus Breweries, Romtelecom, UPC, Praktiker Romania, Mega Image, Martini, Mobexpert.

United Media ofera consultanta media probono Organizatiei Salvati Copiii, precum si obtinerea unor spatii gratuite de expunere pentru campania Bun venit pe lume si Festivalul Brazilor de Craciun.

In imagine: Hamid Nicola Katrib


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri