Tortura nu e educatie! Cazul profesoarei de la Nicolae Iorga

12:11, 26 Noiembrie 2012 publicat în Social52 share-uri

O invatatoare din Bucuresti si-a pierdut dreptul de a-si mai practica meseria, dupa ce o mamica a postat pe YouTube un clip in care arata cum invatatoarea ii trata pe elevii ei din clasa 1.

Nu exista decat un cuvant care sa exprime tacticile de educatie ale invatatoarei: TORTURA. "Stai in genunchi", "Iti dau cu maculatorul in cap", "Te dau cu capul de tabla" – aceasta era metoda invatatoarei. Specialistii au identificat aceasta practica ca fiind „tortura psihologica”. Mama fetitei de 7 ani a povestit in detaliu prin ce soc a trecut copilul ei, dar si colegii sai.

Cum le vorbea invatatoarea elevilor sai:

Citeste si:
Pune tusea la colț cu Imunotus
Pune tusea la colț cu Imunotus

„M. a fost destul de dezechilibrata emotional. Era speriata, plangea din orice... non stop... Mi-a recunoscut in lacrimi ca ei ii este foarte frica de "Doamna''. Si ca nu mi-a spus nimic pt ca in tot acest timp i-a fost foarte frica de ea. Si ca a fost foarte nedreptatita.

Si ca toti copiii sunt nedreptatiti in clasa. I-am povestit copilei ce inseamna scoala, ce inseamna frica, ce inseamna respectul... (...) Una dintre mamici, a unui baietel de 6 ani, era deja speriata de faptul ca fiul ei venea casa si ii spunea ca mai bine se sinucide decat sa mearga la scoala sau ca mai bine nu s-ar fi nascut. Cealalta mamica fusese cu copila la doctor.

Citeste si:
Classix Festival va avea loc la Iași în martie 2021
Classix Festival va avea loc...

Avea simptome de ulcer pe sistem nervos. Plangea zilnic cand trebuia adusa la scoala, iar la poarta scolii refuza sa mearga mai departe. Incepuse sa prezinte simptome si acasa: treserea din orice, avea cosmaruri, dureri nasoale de stomac.”...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri