13 Octombrie 2011 publicat în Shopping 39 share-uri

Miss Sixty prezinta colectia de toamna-iarna 2011-2012, destinata femeilor care vor sa iasa in evidenta prin tinute potrivite oricarui moment al zilei. In acest sezon, stilurile sunt combinate, iar senzualitatea si originalitatea sunt punctul de plecare al oricarui outfit, atat pentru tinutele de zi, cat si pentru cele de seara.

Linia Denim este compusa din pantaloni largi, cu talie joasa sau cu talie inalta, urmarind linia piciorului sau jeansi inspirati de modelul “boy fit”, cu detalii originale, cum ar fi fermoare sau cusaturi pe buzunare. Colectia este completata de articole extrem de feminine, confortabile, cu detalii sofisticate, pentru o tinuta casual-chic ce poate fi purtata in orice moment al zilei atat la birou, cat si in timpul liber.

Pentru seara, Miss Sixty propune articole cu linii indraznete, ce evidentiaza linia corpului, precum jeansi slimfit si rochii decoltate. Blana este relansata intr-o versiune rock, fiind vedeta noptilor de iarna metropolitane.

Provocatoare si moderna, noua colectie Miss Sixty pentru toamna-iarna 2011-2012 este completata de linia de accesorii – ce include pantofi, genti si curele – create pentru a putea fi asortate oricarui outfit, de zi sau de seara.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu! adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Noile colectii Miss Sixty pot fi gasite in magazinele: Collective (Baneasa Shopping City, Bucuresti Mall, Plaza Romania), precum si in magazinele Miss Sixty&Energie din Bucuresti (Afi Palace Cotroceni), Cluj Napoca (Iulius Mall), Constanta (City Park).


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri