13 Octombrie 2011 publicat în Shopping 5 share-uri

Prezente pe piata romaneasca din toamna lui 2010, gentile fashion Kipling si-au facut loc in garderoba femeilor care cauta materiale impecabile si design inovativ.

Toamna aceasta, colectia Kipling urmareste doua directii foarte clare: Basic si City, aduse in atentia publicului prin modele create special pentru femeia active si indrazneata care vrea sa lanseze trenduri.

Basic

Basic este colectia prin care Kipling se intoarce la valorile sale esentiale – stil si functionalitate- pentru a le slefui prin inovatie. Stilul primeste toamna aceasta material lacuite foarte la moda in acest sezon, iar functionalitatea este respectata prin modele spatioase, cu multe buzunare si accesorii utile unei femei pentru care detaliile fac diferenta.

Astfel, colectia Kipling Basic acopera toata gama de accesorii de care ai nevoie: de la gentile de umar pana la cele de calatorie. Si nu uita: o geanta functionala este o geanta la moda.

City

CIty este colectia care ne aminteste ca o viata agitata n-artrebui sa ne priveze de accesoriile fashion care ne defines stilul. Functionalitatea si moda se impletesc si in noua colectie care propune modele create din material pretioase dar care respecta dimensiunile unui laptop si modele high fashion care ofera suficiente accesorii pentru a deveni “o geanta de birou”.

Practica si sofisticata, la moda si versatila, colectia Kipling City face afaceri pentru tine.Addicted Traveler & Storyteller. Wine Adventurer. A descoperit călătoriile încă din copilărie, iar vinul după 30 de ani. Le-a îmbinat pe amandoua și, după o carieră de 14 ani în industria de turism dintre care 7 pe...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri