Traficul urban presupune în cele mai multe cazuri aglomeraţie, viteză mică şi prea puţine locuri de parcare.

Dacă clasa auto dedicată oraşului ţi se pare prea mică din punct de vedere al confortului, îţi prezentăm câteva modele de maşini compacte, perfect dimensionate pentru naveta la serviciu, cumpărături şi alte activităţi din zilele de rând.

Volkswagen Golf

Se apropie împlinirea a 50 de ani de la lansarea modelului Golf de către Volkswagen, în 1974. În 2019, Volkswagen Golf a ajuns la cea de-a opta generaţie şi milioane de exemplare vândute şi clienţi mulţumiţi în întreaga lume. Proporţiile par perfecte pentru a te strecura prin traficul urban, iar motorul face faţă cu brio atunci când ieşi în afara oraşului. Pe lângă cutia manuală de viteze, transmisia automată DSG aduce mai mult confort la volan, în timp ce tehnologiile mild şi plug-in hybrid acoperă segmentul de piaţă preocupat de sustenabilitate. Motorizările pe benzină şi diesel continuă totuşi să aibă adepţi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Ford Focus

Focus a fost răspunsul companiei americane Ford la mişcările din piaţa auto ce propuneau un model compact pentru întâmpinarea cum se cuvine a mileniului 3. Din 1998 până în prezent, Ford Focus a fost produs în patru generaţii, fiecare lansare aducând ceva nou. Noul Ford Focus rivalizează cu orice model din clasă din punct de vedere al capacităţii, experienţei în timpul condusului şi indicilor de siguranţă, pentru care a primit o evaluare Euro NCAP de 5 stele în 2018. Tehnologia este un cuvânt cheie în mentalitatea companiei, aşadar aşteaptă-te să fii ajutat în traficul urban de o mulţime de funcţii ale Ford Co-Pilot360. Asistenţa activă la parcare este de un real ajutor chiar şi în spaţii mici: şoferul alege partea carosabilului, tipul de parcare paralelă sau perpendiculară iar maşina face toate manevrele. Dacă maşina are mai mulţi şoferi sau dacă o foloseşti şi pentru ieşiri extraurbane, experienţa de condus poate fi aleasă din trei moduri de deplasare: Normal, Eco şi Sport.

Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Vrei să petreci Paștele în Grecia? Iată cele mai bune oferte Dezvoltarea armonioasă la copii: ce jocuri sunt potrivite?

Kia Cee'd

Cee'd este unul dintre modelele cu care sud-coreenii de la Kia au cucerit piaţa europeană şi implicit pe cea românească la începutul anilor 2000. Este o maşină relativ tânără, ajunsă abia la a treia generaţie, însă a convins de fiecare dată datorită generozităţii dotărilor cu care Kia ne-a obişnuit. Un factor decisiv în alegerea românilor este evident garanţia unică de 7 ani cu care producătorul a reuşit să spargă o barieră importantă la nivel de service şi întreţinere. Motoarele sunt clasice, benzină, diesel şi hybrid. Kia în general şi Cee'd în special au darul de a nu ieşi prea mult în evidenţă în clasele pe care le reprezintă, dar nu pot fi niciodată ignorate. Raportul dintre calitatea primită şi preţul plătit este cu siguranţă unul dintre cele mai bune din piaţă.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Pisicile și ploaia - o poveste de dragoste de interior. 15 imagini sugestive care descriu relația pisicuțelor cu ploaia Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Seat Leon

Leon este un model de succes al Seat, prima subsidiară din afara Germaniei a Grupului Volkswagen. Între 1998 şi 2020, spaniolii au lansat patru generaţii de Seat Leon. Pe lângă modelele adaptate traficului urban, Seat acoperă şi segmentul de motorsport cu Leon Super 2000, Leon Cup Racer şi Leon TCR. Din patria matadorilor, Seat Leon, „Golful spaniol”, nu putea fi desenat decât mai ascuţit, adică mai aerodinamic şi mai agil. Se aseamănă foarte mult cu tiparul original german, dar are şi o identitate personală. Şi aproape aceleaşi caracteristici la un preţ mai mic. Senzaţia la volan este la fel de plăcută şi te bucuri de cele mai recente tehnologii digitale.

Ca orice investiţie auto, maşina de oraş este o alegere personală. Nu există un model ideal pentru toate tipologiile, trebuie să identifici nevoile tale urbane şi să-l alegi pe cel care se apropie cel mai mult de satisfacerea lor.

Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Idei creative și super adorabile de cadouri de Paște pentru copii Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans

Sursa foto: Imagine de S. Hermann & F. Richter de la Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri