Indiferent daca vă petreceți cea mai mare perioadă a timpului la biroul de acasă sau vă decideți să mergeți într-o vacanță la mare, știm ce piese nu trebuie să lipsească din garderoba dumnevoastră.

Tendințele sunt reprezentate de modelele florale și cele animal print, în timp ce culorile sunt dominate de tonuri pastelate. De asemenea, puteți opta pentru materiale eco și durabile, care salvează nu doar planeta, ci și portofelul dumneavoastră.

Cea mai confortabila piesă de lenjerie intimă

Dacă aveți sânii mai mici, cu siguranță trebuie să dețineți un sutien tip bralette. Odata ce-l veți îmbrăca, nu vă veți mai dori să-l dați jos. Extrem de confortabil, acesta poate fi din bumbac, dantelă sau din tul fin, decorat la spate sau cu bretele încrucișate. Și cel mai important, permite bustului să iasă în evidență în mod natural. Va arăta extrem de drăguț cu topuri decupate și rochii.

Sutien Bralette Fancy

Stop balenelor!

Dacă nu îndrăzniți să folosiți un sutien neîntarit, încercați să includeți în garderobă unul fără balene. Acestea sunt de obicei înlocuite cu o cusătură mai puternică sau o armătură mai flexibilă. Datorită acestui fapt, nu veți fi deranjată pe parcursul zilei și veți evita și posibilele urme lăsate în general de cupele cu balene. În plus, puteți alege un sutien fără balene în funcție de tipul de cupă, precum cele cu tehnologia unică Spacer și chiar cu Push-Up. Depinde de dumneavoastră și de ținuta pe care o adoptați. Mai presus de toate, confortul și bunăstarea dumneavoastră sunt mai presus de toate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Sutien Sky

Pentru sport și pentru sacou

Un sutien sport nu mai este o piesă de lenjerie intimă concepută doar pentru activitatea fizică. Dar majoritatea femeilor încă le poartă doar când fac sport sau pe acasă. Ați încercat vreodată să-l combinați cu o pereche de pantaloni cu talie înaltă și un sacou? Sună îndrăzneț, dar arată minunat! În lunile de vară, un sutien sport poate înlocui un top, iarna îl puteți purta pe sub un pulover, lăsând un umăr gol pentru ca breteaua să fie vizibilă. Veți arăta chic și trendy!

Sutien sport FILA

Costume de baie intregi? DA!

Costumul de baie întreg își găsește drum din nou către garderoba femeilor. În general, acestea sunt purtate mai mult de femeile cu forme mai voluptoase pentru a acoperi imperfecțiunile, însă acestea arată bine pe fiecare tip de siluetă. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți croiala potrivită și un material pe măsură.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Dacă sunteți una dintre doamnele cu forme mai pline, încercați un costum de baie cu efect modelator care vă va ajuta să mascați unele zone. De asemenea, nu uitați să alegeți cupele corespunzător, sânii voluptuoși având nevoie de cel mai mare sprijin posibil. Prin urmare, optați pentru cupe cu un grad ridicat de susținere, balene clasice și un centru înalt. Bustul dumneavoastră va fi fericit.

Dacă sunteți o fire sportivă, alegeți un costum de baie care să vă pună în evidență corpul atletic. Nu trebuie să purtați costumul de baie doar pe plajă sau la piscină, ci chiar și în oraș, împreună cu o pereche de blugi scurți. Fie că aveți sâni mai bogați, coapsele sau fesele mai pline, nu vă temeți de modelele și culorile puternice. Pentru că așa sunteți și dumneavoastră!

Accesorii perfecte pentru Paște de la CCC Manichiura cu efecte ombre sau gradient - la fel de seducătoare și în această primăvară: 20 de modele superbe (și în tendințe) de unghii ombre și gradient 10 VESTE călduroase, dar nu foarte – Ideale pentru SEZONUL DE TRANZIȚIE

Costum de baie intreg Audra

La mare și la piscină

Costumul de baie din două piese este un clasic de care nu ne putem lipsi vara. În cazul în care nu va doriți să achiziționați un costum de baie nou, puteți opta doar pentru partea superioară cu un design interesant sau o pereche de chiloți sofisticați. Puteți paria pe cupe clasice triunghiulare sau pe croiala încrezătoare bardot. Piesele la modă includ de asemenea și chilotii tip brazilieni, care măgulesc silueta.

Costum de baie doua piese Mari Rose

Fiți curajoasă în alegeri și nu uitați ca fiecare femeie este unică!

Sursă foto interior: astratex.ro

Foto fr si main: De la Svyatoslava Vladzimirska /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri