11 Noiembrie 2020 publicat în Shopping 21 share-uri

E timpul sa facem spectacol, nu doar shopping.

Advertorial

Ridicăm cortina pe 12 noiembrie, la ora 21:00, cand BestValue ofera, in avans, acces in VIP Lounge. Black Friday la BestValue înseamnă mai multe spectacole într-un singur act.

In pasi de balet

BestValue își propune sa le ofere clienților sai o zi, pur și simplu, memorabilă. Astfel, pentru ediția Black Friday 2020, a încorporat noi seturi de beneficii, pentru a ridica experiența Duty Free la rang de arta. Iar baletul este o arta nobila care incorporeaza emoție, grație, libertate. Și performanța. Iar cei care își doresc produsele preferate la prețuri spectaculoase, vor putea performa cu usurinta.

Avanpremiera online 12 noiembrie 2020, ora 21.00

Pasionatii de produse premium la prețuri Duty Free vor putea beneficia de o gama larga de mișcări ce descriu perfect stilul modern Black Friday. Pe scena BestValue, spectacolul va fi sustinut de reducerile de pana la 60%, care se aplica la preturile Duty Free, pe langa multe alte surprize.

Ziua cu cele mai mari promoții este online pe BestValue.eu, în data de 13 noiembrie 2020, cu posibilitatea de acces prioritar în VIP Lounge de pe 12 noiembrie. Cortina se va ridica cu trei ore înainte de start. Pregateste-te pentru o experiență unică pe 12 noiembrie de la ora 21:00.

Nu putem uita de calatorii nostri care zboara cu avionul în aceasta perioada, asa că Black Friday în magazinele BestValue din aeroporturi se va întinde pe durata unei întregi saptamani, din 13 pana pe 20 noiembrie.

Chiar te poți întinde la shopping

Ca sa poti performa cat mai bine, trebuie sa te incalzesti. Iar cel mai bun loc este VIP Lounge-ul Black Friday. Aici, vei avea acces prioritar la shopping online, în baza abonarii la newsletter și a unei rezervari de loc. Biletul de avion este gratuit și gata validat în cont. Astfel, un iubitor de DutyFree poate aplica pentru VIP Access și, astfel, să își comande preferatele de pe site cu trei ore înaintea startului oficial Black Friday.

Locuri limitate, in primul rand

Înscrierea în Black Friday VIP Access este un stil modern de spectacol, ceea ce înseamnă ca, pe langa accesul prioritar în Black Friday 2020 cu trei ore mai devreme, toți cei înscriși în VIP Acces obțin instant un voucher cu extra 5% discount, cumulabil cu celelalte reduceri de până la 60%. Dar, atenție, voucherele cu extra 5% discount sunt limitate. Ocuparea unui loc in sala virtuala, inaintea celorlalti, este prioritara.

Aplauze la scena deschisa

Nu inseamna aplauze de final, ci bucuria aplaudata în timpul spectacolului.

Înscrierea în Black Friday VIP Lounge implica dezvaluirea automat, în exclusivitate, a 12 dintre produsele vedeta din cadrul campaniei, din cele peste 7000 de produse premium cu pana la 60% discount in Black Friday. Dar, pe langa oferta exclusiva la produsele din topul celor mai dorite în randul calatorilor, show-ul de Black Friday la BestValue se caracterizează și prin noutăți, ediții exclusive, parfumuri niche și branduri de lux cu care călătorii s-au obișnuit deja.

Danseaza ca si cum nimeni nu te vede

Este o rezolutie pe care o poți duce la capăt chiar de Black Friday. Fiecare minut conteaza în tempoul allegro, motiv pentru care pe BestValue.eu, ai posibilitatea de a-ti adaugat favoritele din timp într-un Duty Free Wishlist. Finalizarea comenzilor este astfel posibila cu doar cateva clickuri. În plus, un Wishlist pregătit din timp și din timpul Black Friday în contul BestValue, asigura inclusiv lista de cadouri pentru sărbătorile de iarna, la cele mai bune prețuri Duty Free din an.

Cel mai important număr este “Contul Meu”

De asemenea, pentru a nu rata clipe importante in goana de Black Friday, BestValue sfatuieste călătorii din online să își creeze un cont pe site și apoi sa salveze parola în „Contul meu”.

Este Ticket Free Black Friday. Acces fara bilet de avion!

Adresele de livrare ar trebui salvate în cont din timp, mai ales ca, la BestValue, clienții pot achizitiona produse DutyFree inclusiv pentru alte persoane, în baza biletului validat din start. Pentru ca în acest an, pasionatii BestValue nu mai trebuie sa dețină un bilet fizic de avion. La destinatie se va ajunge Ticket Free.

Un show cum nu s-a mai văzut

Fiecare pas este important în ziua cu cele mai DutyFree reduceri din an, iar BestValue se va asigura ca spectacolul de Black Friday să fie perfect. Experienta Duty Free reprezinta o bucurie de Black Friday pentru toti clientii BestValue. Online, ei pot beneficia de Priority Access la cel mai așteptat eveniment de shopping, voucher VIP cu extra 5%, livrare gratuită la orice comanda, indiferent de valoarea ei, oriunde in Romania, prețuri de aeroport dedicate exclusiv calatorilor si o experiență de shopping cu totul unică.

Gratia Black Friday

Te poți întinde la shopping anul acesta grație mixului de beneficii incomparabile Black Friday:

  • poți comanda online produse înainte de startul oficial Black Friday.
  • accesul în avans în VIP Lounge iti ofera mai mult timp la dispoziție pentru cumparaturi.
  • beneficiezi de prețuri în regim DutyFree, cu pana la 40% mai mici decât pe piața locală, iar de Vinerea Neagră se mai adaugă un discount de pana la 60%.
  • beneficiezi de livrare gratuită, oriunde in Romania.
  • indiferent de valoarea comenzii, te bucuri de puncte de fidelitate, acumulate în First Club, pe care le poți utiliza la achiziționarea de produse în comenzi ulterioare. Black Friday este o ocazie excelentă de a acumula extra puncte în First Club prin invitarea prietenilor la bordul avionului virtual.

Despre BestValue

BestValue este singurul brand de Travel Retail din România, cu magazine in cele mai mari aeroporturi din țară. Portofoliul de produse include parfumuri, produse de ingrijire a pielii, machiaj, băuturi, accesorii, dulciuri si jucării, inclusiv online.

BestValue.eu comercializeaza branduri premium si adauga periodic in portofoliul sau branduri noi cu renume internațional.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri