6 Noiembrie 2020 publicat în Shopping 38 share-uri

Privind din antichitate și până în zilele noastre, Grădina a reprezentat un mic Paradis. Formal, este un loc de cele mai multe ori închis sau, mai bine spus, mărginit de ziduri sau de vegetație. Un loc în care, de când e lumea, copiii, odată cu plantele, au crescut și s-au jucat, au descoperit lumea sau în care oamenii mari și-au povestit viețile și secretele, au meditat, au petrecut și s-au veselit. De cele mai multe ori, Grădina este un loc al bucuriei, al meditației, al regăsirii cu natura la tine acasă. Japonezii numesc aceste locuri necesare sufletului "grădini de buzunar". Ei se mulțumesc sa aibă lângă casă chiar și un petic de gradină de 1m-2m pătrați. Restul metrilor pătrați îi poartă în suflet

DESCHIDE PREZENTAREA

"Mysterious garden" din noua mea colecție de porțelanuri simbolizează "grădina" din interior, grădina mărginită de noi înșine. Este un "Hortus Conclusus" ca Paradis al sufletului nostru, cu o imagistică suprarealistă tipică visărilor mele plastice.

Cu toții avem nevoie de o grădină a noastră. Fie ca este imaginară, purtată in suflet, fie ca o deținem fizic. Este sursa la care avem nevoie să ne conectăm mereu.

“A Vintage Christmas”

Obiecte decorative pentru pomul de Craciun, pline de farmec inspirate de vremuri tihnite de alta data. Prospetimea decorului precum si simbolurile pozitive, aurul, fac din jucariile de brad o adevarata bijuterie.

“Fantastic Landscape with Palm Tree”

Este reluata o colectie mai veche, “Dealuri in alb si negru” insa de data aceasta decorul este insotit de mesaje pozitive incarcate de energia creatoare a artistei Ana Wagner. Palmierul este simbol al vietii, fertilitatii si al luminii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri