12 Februarie 2020 publicat în Shopping 2 share-uri

Ești în căutare de cadouri de Valentine’s Day? Am găsit pentru amândoi niște daruri care să vă bucure în egală măsură de Ziua Îndrăgostiților!

De Valentine’s Day începe o goană febrilă după cadouri. Una la finalul căreia vei găsi ceva care are șanse egale să placă sau să nu placă. De-asta credem că cel mai bine ar fi să te orientezi către un cadou de Ziua Îndrăgostiților din care să câștigați amândoi. Avem încredere că activitățile făcute în doi sunt niște idei de cadouri smart și cool. Mai jos sunt câteva opțiuni de luat în considerare dintre care să alegi ce crezi că vi se potrivește din cele 5 propuneri de cadouri de cuplu pentru Valentine’s Day.

Aventuri la Marea Neagră: activitate cadou de Valentine’s Day

Dacă partenerul sau partenera pariază pe aventuri și pe sporturi de adrenalină, atunci poate că ar fi o idee grozavă să ajungeți la Marea Neagră. Pe lângă faptul că marea văzută iarnă este o experiență aparte, puteți încerca scubadiving. Se poate achiziționa un voucher pentru cursurile de inițiere, ca să vă  dați seama ce presupun scufundările și ce ascund adâncurile apelor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate THE BEAUTIFUL CLUB - primul club exclusivist de beauty s-a deschis in centrul capitalei

Poți citi detalii aici

Cină romantică de Ziua Îndrăgostiților

Pentru că 14 februarie este o zi despre dragoste, pentru cuplurile care nu ratează nicio ocazie să își spună cât de mult se iubesc, o cină romantică ar trebui să fie inclusă în ecuație. Pentru anul acesta se poate opta pentru o cină în doi, doar că pe vapor. Asta presupune o vizită la Bicaz și se va asigura o seară perfectă alături de cea mai dragă persoană, având doar pentru voi un vapor care vă plimbă pe Lacul Bicaz.

Poți citi detalii aici

Cadou de Ziua Îndrăgostiților: zbor cu biplanul de epocă

Pentru visători și visătoare, un cadou plin de romantism ar fi un zbor cu biplanul. Și nu oricum, ci cu un model de epocă. Plus că dacă este cineva pasionat de istorie, atunci cu siguranță că va aprecia un astfel de cadou. Se asigură cască de piele, ochelari retro și tot ce înseamnă începuturile aviației se completează cu entuziasm. Se va survola deasupra lacului și mănăstirii Snagov și prin apropiere. 

Poți citi detalii aici

City break în pasul Tihuța

Un cadou inspirat de Valentine’s Day poate fi și o vacanță, departe de agitația orașului, unde să fiți doar voi doi și fără zgomot, fără stres. Se poate opta pentru un city break în pasul Tihuța, iar acest sejur în doi presupune cazare la Hotel Castel Dracula, un mic-dejun și un cadou gourmet. Totul vine la pachet cu explorări și parcurgeri de zone învecinate pentru a redescoperi frumusețea munților. 

Poți citi detalii aici

Degustare de vin pentru două persoane

Pentru Valentine’s Day te poți orienta și pentru o altă idee de cadou care să fie interesantă și practică. Concret, această ofertă de Ziua ÎNdrăgostiților include o vizită la o podgorie din Prahova. După ce se dă un tur al cramei, cele două persoane vor avea posibilitatea să facă degustări personalizate și să descopere priveliști pitorești sau plimbări în natură.

Poți citi detalii aici

Foto fr si main: By Konstanttin /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri