Cadouri de Valentine’s Day? Nu te complica cu atenții care se uită, ci optează pentru un aranjament floral care să o impresioneze pe cea pe care o iubești cel mai mult.

Cadourile de Valentine’s Day nu trebuie să fie neapărat costisitoare, ci mai degrabă să fie oferite din suflet. Un buchet de flori sau un aranjament floral ar trebuit să fie cea mai bună dovadă de dragoste pentru cineva drag. Un simbol al aprecierii și al respectului, florile vor impresiona în orice ocazie, așa că Ziua Îndrăgostiților nu ar trebui să facă excepție. În detalii deosebite, florăriile online au gândit diverse aranjamente dintre care să alegi pentru livrare pe 14 februarie. Mai jos îți prezentăm câteva opțiuni pe care să le iei în considerare de trimis jumătății tale.

Aranjament floral cu dantelă pentru Ziua Îndrăgostiților

Cu un look vintage, acest aranjament floral ne duce cu gândul la dimineți de primăvară petrecute în cerdac, unul care parcă spune cât mai delicat “te iubesc”. O surpriză parfumată, acesta include o vază shabby decorată cu o dantelă faină și include trei trandafiri roșii, o gerberă roșie, doi lisi albi, o miniroză roz, un santini, un hypercium roșu și verdeață. Împreună fac o combinație chic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Arta corporală cu flori: 20 de idei de tatuaje florale superbe Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară

Îl poți comanda aici

Buchet de flori de Valentine’s Day

De inspirație autumnală, mixul de culori și miresme din acest buchet de flori pentru Ziua Îndrăgostiților este unul inspirational și pare că ne prinde în povești de basm. Romantic și aparte, buchetul conține 3 trandafiri portocalii, 6 hipericum roșu, 5 alstroemeria portocalii, 5 solidago, verdeață decorativă. Se pot oferi în ideea de iubire, de felicitări, de mândrie, de admirație și vor emoționa de fiecare dată prin aspectul pasionant.

Îl poți comanda aici

 

Aranjament floral pentru îndrăgostiți

Într-o cutie ceramică pe care stă scris discret Garden, se pot înghesui mai multe flori, care să aducă un zâmbet de Valentine’s Day. Buchetul în aranjament retro, se poate oferi cuiva pe care iubești și vrei să-i arăți asta printr-un gest simplu. Parfumat și colorat, va conține  

3 trandafiri roșii, 5 lalele roșii, 3 zambile roz, 1 wax roz, 3 crizanteme galbene. Vasul se poate folosi ulterior la diverse proiecte DYI și va rămâne ca un reminder a declarației de dragoste. 

Îl poți comanda aici

Trandafir criogenat în cupolă

Flori pentru totdeauna sau cum poți oferi altceva în materie de flori, de Valentine’s Day. Adică un trandafir prins într-o cupolă de sticlă pe suport de lemn, care se păstrează până la 25 de ani. Floarea este naturală, conservată în urma procesului de criogenare și își va menține forma pe o durată îndelungată, fără să aibă nevoie de îngrijiri speciale. 

Îl poți comanda aici

Foto fr si main: By Yana Ermakova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri