3 Februarie 2020 publicat în Shopping 10 share-uri

Hanoracele sunt din nou la mare căutare! Că ești o fire mai rebelă sau pur și simplu îți plac ținutele lejere, hanoracele sunt pe cât de simple, pe atât de eficiente când vine vorba despre o ținută casual.

Dintr-un motiv sau altul, doamnele preferă mai degrabă hainele elegante celor sport. Asta când vine vorba despre ținutele office, despre întâlniri sau ocazii speciale. Doar că, atunci când este vorba doar despre o întâlnire, cele mai multe dintre noi putem opta pentru ceva casual, iar hanoracele sunt ce trebuie pentru un outfit de zi. Sunt disponibile în felurite modele, design și culori, așa că ar fi păcat să nu alegi unele care să te avantajeze ca înfățișare și să se potrivească cu stilul și personalitatea ta.

Hanorac cu imprimeu colorat

Tineresc și romantic, acest hanorac se poartă cu zâmbetul pe buze. Disponibil la un preț promoțional, face o combinație de print retro între alb și bleumarin. Este prevăzut cu glugă și confecționat din material plăcut la atingere, moale, iar mânecile sunt lungi, iar în față are buzunare. Ne place pentru că are un aer aparte feminin.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Îl poți comanda aici

Hanorac trendy cu personaj animat

Dacă îți plac hainele mai jucăușe, să știi că există un hanorac vesel de voie mare, care îl întruchipează pe partea din față pe Broscoiul Kermit. Parte din colecția de anul trecut a Zenda, acest hanorac este pe negru, prevăzut cu glugă, mâneci lung și este și călduros.

Îl poți comanda aici

Hanorac damă cu rupturi decorative

Hanoracele pot fi și atipice, așa că noi am dat peste o bluză sport care se poate purta la fel de încrezătoare. Este una cu rupturi decorative, pe un roz șters cât să se potrivească mai bine cam la orice ținută ai prefera. Decolteul rotund și larg îl face lejer, iar manșetele și extremitățile terminate cu elastic îl vor face tare cool. 

Îl poți comanda aici

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Caria dentară – ce este și cum se tratează Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Hanorac damă impermeabil

Sunt zile și zile, iar unele pot fi ploioase, așa că atunci ar trebui să fii pregătită pentru astfel de momente o jachetă impermeabilă tip hanorac pare o idee foarte bună. Are glugă cu șnur  și buzunar în față, elastic la mâneci în talie. Închiderea se face la piept cu fermoar situat la piept. Este pe un gri închis, material lucios din fas.

Îl poți comanda aici

Hanorac oversize lung

Un hanorac trendy care s-ar putea să îți placă foarte mult este acest model care pare să fie o rochie. Lung și tip oversize, aceasta este prevăzut cu glugă, are buzunare în lateral și la gât are șnururi decorative. Combină două culori - negru și gri - iar în partea din față materialul este ușor sclipicios.

Îl poți comanda aici

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Hanorac cu guler înalt

Pentru acelea dintre noi care ar face orice pentru pisici, să știți că vă puteți arăta slăbiciunea pentru feline și optând pentru ținute cu tematică de mustăcioase. De la Fashion Days am pariat pe o bluză sport cu guler înalt, tip hanorac. Cu buzunare kangaroo acest aesta este stil casual, are croiala regular fit, model grafic și mâneci lungi. 

Îl poți comanda aici

Foto fr si main: By Rido /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri