22 Ianuarie 2020 publicat în Shopping 1 share-uri

Bocanci de munte pe care să îi porți încrezătoare în acest sezon, dacă ai nevoie de o drumeție la munte - am ales cinci perechi cool, călduroase și ușoare! 

Cine spune că bocancii de munte trebuie să fie plictisitori? Avem cumva impresia ce ghetele de iarnă sunt fără stil, doar că designerii se întrec în diverse idei când vine vorba despre a stiliza această pereche de încălțăminte. Noi ne-am orientat către niște modele cool și moderne care să placă până și celor mai pretențioase dintre noi. Găsești mai jos niște bocanci de iarnă și pentru munte pe care să îi porți în acest sezon, mai ales dacă ai planuri de drumeții.

Bocanci impermeabili drumeții munte

Acești bocanci de munte sunt potriviți pentru plimbări pe orice vreme, inclusiv pe traseuri tehnice. Se potrivesc celor care au nivel de începători în acest stil de activități de iarnă. Sunt confecționați cu membrană impermeabilă, au talpă confortabilă și moale, una ce asigură amortizare în caz de șocuri - aderență atât pe teren uscat, cât și pe unul umed. Plus că această pereche de încălțăminte protejează în cazul unor condiții meteo nefavorabile pentru că sunt impermeabile. Ah, și sunt pe turcoaz!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Îi poți comanda aici

Bocanci trekking damă pentru munte

O pereche de bocanci de munte fabricată în România, una care este concepută special pentru confort, comoditate și libertate în mișcare asigurând și susținere pe traseuri cu provocări. Se poate purta pe drumuri ușor accesibile, are trei niveluri de impermeabilitate care asigură și respirabilitate pentru orice vreme. În plus bocancii sunt și extrem de rezistenți, au aderență cu talpă Crosscontact, iar talpa este flexibilă. Sunt pe maro combinat cu diverse nuanțe de bej.

Îi poți comanda aici

Încălțăminte de munte Kilimanjaro pentru femei

Niște bocanci de munte care se bucură de recenzii foarte bune din partea utilizatorilor, care laudă produsul pentru cât de practici s-au dovedit. În primul rând, încălțămintea este extrem de călduroasă, fiind extrem de bună pentru trekking. Au talpă din cauciuc, iar materialul exterior este din piele suede, mesh și sintetic. Prezintă membrană Watertex la exterior, ceea ce înseamnă că rezistă și la apă. 

O poți comanda aici

 

Bocanci de iarnă Arctic

Niște ghete extrem de bune pentru sezonul rece, mai ales dacă ai de gând să petreci și ceva timp la munte și ai nevoie de ceva eficient care să îți țină de cald și să te lase să te miști liber. Acești bocanci sunt pe gri și au pe părțile laterale un decor cu imprimeu floral pentru un look romantic și modern. La exterior au piele sintetică și membrană WaterProof ce asigură impermeabilitate, iar în interior sunt groase pentru a-ți fi bine. Talpa exterioară este confecționată din cauciuc, pentru aderență ridicată.

Îi poți comanda aici

Bocanci de munte cu blană pentru damă 

Sunt acei bocanci clasici, atât ca aspect cât și ca folosire. Sunt pe bej, au talpă cu cauciuc și într-un ușor stil sport. În interior au material textil cu blană, iar la exterior PU de calitate înaltă și textil, care nu te lăsa să te uzi la picioare. Închiderea se face cu șireturi, în partea de sus sunt niște cusături simpatice, iar pe părțile laterale sunt niște printuri discrete. 

Îi poți comanda aici

Foto fr si main: By aperturesound /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri