5 Decembrie 2019 publicat în Shopping 2 share-uri

De Moș Nicolae, surprinde-ți copilul cu un cadou care îl ajută să treacă peste iarnă, arătând totodată super mișto și fără griji - un set simpatic de căciulă cu fular, pe care să-l găsească în ghete.

Moș Nicolae și-a îndesat deja darurile în desagă, dar sigur mai poate face loc pentru câteva cadouri de ultim moment pentru copii. Până la urmă, mereu se găsesc lucrușoare de care cei mici au nevoie sau pe care le cer și le doresc tare mult. Așa se face că ne-am gândit că în acest sens ar fi înțelept să oferi celor mici un pachet practic pentru acest sezon. Mai exact un set de căciulă cu mănușa, unul cât mai colorat și cât mai cool. Noi am ales patru astfel de opțiuni, dar tu ești cel mai în măsură să îți dai seama care va plăcea cel mai mult năzdrăvanului tău.

Set colorat de fular și căciulă

Tuc Tuc propune ca de moș Nicolae să oferi celui mic un cadou practic - un set multicolor de căciulă și fular pentru acest sezon. Din bumbac, cele două piese sunt foarte călduroase și vor plăcea celor mici pentru că sunt deosebite prin modelul geometric. Se poate purta atât de fetițe, cât și de băieței. 

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Seturi complete pentru manichira semipermanentă chiar la tine acasă Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Îl poți comanda aici

Set de căciulă și fular cu broderie

În culori aprinse, intense, acest set de căciulă cu fular este aparte prin broderiile care îl fac să fie super gingaș. În plus, pachetul include și o pereche de mănuși fără degete, peste care ies în relief niște broderii florale. Sunt combinate două nuanțe - albastru petrol cu galben - unele care îi va încânta pe copii. Din 100% bumbac toate accesoriile acestea vor aduce câteva zâmbete pe buze.

Îl poți comanda aici

Set căciuliță și fular cu print floral

Într-un stil casual și jovial, acest set de căciulă cu fular se potrivește atât domnițelor care vor să fie fashion, mai ales celor care le plac florile. Cum altfel când elementele care se evidențiază sunt niște broderii în relief cu această tematică. Ambele produse sunt confecționate din tricot, plăcute la atingere și la vedere și plac fără prea multe pretenții.

Îl poți comanda aici

Set caciulă și mănuși din tricot

Next vine cu o propune cool de set de căciulă cu fular și mănuși, unul pe alb și pufos. Modelul uni se impune ca fiind unul copilăresc grație inserțiilor foarte colorate în diverse tonuri. Căciula are un ciucure în partea de sus, fularul este cu două fețe și mănușile  sunt fără degete, exact așa cum le “croșeta” bunica în vremurile când îți făceai și tu vacanță la țară.

Îl poți comanda aici

Foto fr si main: By Olesia Bilkei /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri