13 Noiembrie 2019 publicat în Shopping 27 share-uri

Campania de Black Friday 2019 la Fashion Days începe miercuri, pe 13 noiembrie, iar retailerul pune la bătaie peste 1,5 milioane de produse. Poți alege la reducere încălțăminte pentru zile cu soare.

Iarna aceasta se anunță a fi una destul de blândă, așa că am găsit pentru tine în oferta de Black Friday 2019 la Fashion Days câteva perechi de încălțăminte pentru zile călduroase.

Puma - Pantofi sport cu insertii de piele intoarsa Thunder Rive Droite

Dacă vrei să spargi monotonia iernii cu o pereche de încălțăminte colorată, aceasta este cea mai bună variantă. Pantofii sunt din piele întoarsă, pentru zilele de iarnă în care soarele zâmbește timid de printre nori, și îi găsești în oferta de Black Friday 2019 a Fashion Days dacă vrei să-i cumperi la reducere.

Love Moschino - Pantofi sport de piele ecologică, cu paiete

O altă pereche de pantofi care te va ajuta să aduci soarele în zilele mohorâte de iarnă este de la Love Moschino. Și asta pentru că au pe suprafața lor aplicații din paiete în formă de inimă. Îi găsești la reducere de Black Friday 2019 în oferta Fashion Days.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești! România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback

Love Moschino - Pantofi sport de piele ecologică, cu aplicații de paiete

O pereche foarte interesantă de pantofi de la Love Moschino, pe care o găsești în oferta Fashion Days de Black Friday 2019, este și aceasta, iar aplicațiile în formă de inimă, din paiete și nu numai, nu lipsesc nici de pe aceștia. În plus, o inimă mare roșie tronează și pe talpă.

UGG - Ghete de piele întoarsă, fără închidere Classic

Pentru zilele de iarnă fără ploaie dar ceva mai friguroase, îți recomandăm o pereche de UGG-uri. Știu, aici părerile sunt împărțite, nu toată lumea fiind fanul acestui brand. Însă, această pereche s-ar putea să te atragă prin stilul clasic și prin culoarea interesantă: violet. Poți să cumperi această pereche de UGG-uri la reducere de Black Friday 2019 la Fashion Days

Black Friday 2019 Fashion Days: branduri cu cele mai mari discounturi

Nike (până la -50%), UGG (până la -40%), Trespass (până la -80%), New Balance (până la -50%), Columbia (până la -60%), Liu Jo (până la -60%), Guess (până la -50%), Love Moschino (până la -65%), Michael Kors (până la -40%), Pepe Jeans London (până la -60%), Napapijri (până la -80%), Fossil (până la -60%), Levi’s (până la -60%), Puma (până la -60%), Timberland (până la -65%), dar și branduri aflate la prima apariție în Black Friday: s.Oliver, Marc Jacobs, GAP, Replay.

Foto fr si main: By S_Photo /Shutterstock

Vezi si genti la reduceri de Black Friday sau ceasuri de firma ieftine


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri