Geanta este, fără doar și poate, un accesoriu must have.

Geanta este, fără doar și poate, un accesoriu must have. Fie că mergem la locul de muncă, în club sau în vacanță, chiar și până la piață, geanta nu ne lipsește. Cum altfel s-ar putea când ea este singura care ne acceptă cu toate cele necesare și mai puțin necesare?!

Și nu putem niciodată să ne oprim la un singur model, pentru că și evenimentele pe care le onorăm cu prezența sunt diferite, ținutele pe care le îmbrăcăm sunt diferite și, din păcate, prea puține modele de genți sunt versatile. Așadar, hai să vedem 4 modele de genți de firmă aflate la reducere.

Geantă Guess

Să defilezi cu o geantă Guess într-o zi obișnuită, când nu mergi la un eveniment sau nu ai o întâlnire importantă, este o decizie îndrăzneață – ar spune mulți – dar care te face să te simți extraordinar de bine. Și meriți! Meriți să te îmbraci cu ce îți place, meriți să zâmbești când pășești pe stradă, meriți să ai o zi bună fără motiv, iar toate astea fac casă bună cu o geantă Guess frumoasă și încăpătoare, pe care ai ocazia să o achiziționezi la reducere, la un preț pentru care te-ar invidia toate colegele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

Geantă Chiara Canotti

Dacă vrei ca geanta pentru care ai făcut economii, chiar dacă ai cumpărat-o la reducere, să reziste ani buni, ține cont de materialul din care este confecționată. Geanta Chiara Canotti este o geantă din piele, așa că să nu îți fie teamă că o să te lase când ți-e lumea mai dragă. De remarcat faptul că este un model ușor versatil, ceea ce înseamnă că îți este de folos la orice moment din zi și din noapte, la diferite evenimente. Geanta Chiara Canotti este o geantă de umăr, are aplicații cu ținte, fermoar decorativ și un etui interior detașabil.

Geantă Antonia Moretti

Pentru că avem întotdeauna nevoie de o pată de culoare, propun geanta hobo de la Antonia Moretti. De culoare roșie și din stilul casual, această geantă îți poate deveni cu ușurință o bună prietenă. O să vrei să te însoțească peste tot, pentru că este frumoasă, încăpătoare, se poartă și pe umăr, dar și în mână, și are 3 buzunare interioare și 3 buzunare exterioare. Ce poți să îți mai dorești mai mult de la o geantă de piele?! Fie că alegi să porți haine casual, smart casual sau o rochiță, poți conta pe geanta Antonia Moretti.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

 

Geantă Beverly Hills Polo Club

Geanta Beverly Hills Polo Club este ideală pentru zilele aglomerate, zilele cu multe întâlniri și multe drumuri, când ești nevoită să iei cu tine jumătate din casă. Geanta Beverly Hills Polo Club îți păstrează în siguranță cheile, portofelul, actele, telefonul, tableta, cartea, trusa de machiaj, deodorantul și câte și mai câte... Te-ai prins, este de dimensiuni mari și este foarte încăpătoare. În plus, vine la pachet cu un etui interior în care poți ascunde câteva dintre lucrușoarele mai de preț sau intime.
 

Foto fr si main: By HighKey /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri