4 Iunie 2019 publicat în Shopping 43 share-uri

Reducerile de vară sunt scuza perfectă pentru a face noi achiziții - cât mai multe, la prețuri cât mai mici. Iată câteva ponturi pe care să nu le ratezi, din catalogul de încălțăminte.

Una dintre destinațiile preferate de shopping pentru modă organizează o campanie de reduceri de vară. Și nu doar la îmbrăcăminte și accesorii, ci și la încălțăminte. Pentru că sezonul ăsta este atât de capricios în privința vremii, ne-am orientat către câteva dintre cele mai frumoase modele pe care pariem. Ca să te convingem că aceste promoții merită, am ales 9 produse cool pe care să le încalți vara asta.

Reduceri de vară la sandale comode

Sandale cu baretă pe gleznă și talpă wedge

De la Next am găsit la reducere niște sandale cu platformă, un model tineresc și foarte interesant ca dessing. Într-un roșu stins, acestea au model uni și se potrivesc unui stil casual. Sunt din material textil, au talpă wedge și vârf rotund, închidere cu cataramă și decupaj în spate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Le poți comanda aici

Sandale de piele cu vârf decupat

O pereche de sandale în nuanțe metalice, unele extrem de pretențioase ca aspect, dar versatile la purtare. Într-un albastru vibrant combinat cu argintiu, aceste sandale sunt perfecte pentru sezonul cald pentru că lasă piciorul liber.

Le poți comanda aici

Sandale din piele întoarsă cu barete înfășurabile

Sandalele Talaia de piele întoarsă cu barete înfășurabile de la Superdry sunt ușoare, simple, în stil grecesc. În combinații de culori maro camel și oranj, acestea au vârful decupat și tocul clasic. Ca detalii se remarcă aplicațiile cu mărgele și canafi - închiderea este cu șnururi.

Le poți comanda aici

Botine de vară la prețuri reduse de sezon

Botine cu vârf decupat

Cu toc înalt masiv de 8 centimetri, aceste botine de la Timberland se văd grozav cu niște pantaloni sau o rochie. Într-un bleumarin închis, din piele naturală, botinele au niște decupaje estetice în partea din față - cataramele supradimensionate le conferă un look special. Pentru că reducerile de vară sunt și prietenoase!

Le poți vedea aici

Botine de piele cu decupaje

De la Zee Lane am găsit niște botine alb-bej nude, cu decupaje laterale și în față. Casual-office, acestea au toc de zece centimetri, iar materialul este unul neted și ușor de întreținut. Închiderea se face în lateral printr-o cataramă micuță discretă.

Le poți comanda aici

Ghete de vară de ploaie

Gioseppo are la reduceri de vară niște ghete de ploaie din cauciuc. Sunt perfecte pentru zilele capricioase când ploile te iau prin surprindere. Negre, din material sintetic cauciucat și vârf migdalat, au ca ornamente niște segmente elastice laterale.

Le poți comanda aici

Balerini cu talpă joasă la reduceri de vară

Balerini de piele cu vârf ascuțit

Zee Lane ne-a atras atenția cu niște balerini albastru marin cu vârful ascuțit. Simpli, fără accesorii sclipitoare și cu toc clasic, aceștia se remarcă printr-o înfățișare chic și modernă. Ne-au mai plăcut și pentru că încălță frumos piciorul.

Îi poți comanda aici

Balerini de piele slingback

Dacă îți place încălțămintea slingback, să știi că am dat peste niște balerini foarte simpatici de la Gioseppo. Din piele întoarsă, cu talpa plată, vârf rotunjit și fără închidere, acești balerini lasă călcâiul liber.

Îi poți comanda aici

Balerini cu vârf ascuțit și design ondulat

Într-un roz pal tare fain, acești balerini marca Mihaela Glavan au vârful ascuțit și sunt foarte eleganți. Se remarcă prin aspectul ușor ondulat, prin decorațiunea de fundă supradimensionată și prin cât de ușor ies în evidență. Cu siguranță o achiziție perfectă din reducerile de vară.

Îi poți comanda aici
 

Foto homepage: Alena Mozhjer /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri