Este timpul să faci curat în dulap, să aduci hainuțele viu colorate în față, dar și să te înnoiești cu câteva modele noi de pulovere și bluze.

Oricât de tare ne-am dori să schimbăm hainele grele de iarnă cu cele vaporoase de primăvară, în lunile martie și aprilie nu prea vom reuși să facem asta. Vremea este capricioasă primăvara, așa că recomandarea mea este să păstrezi la vedere câteva pulovere care să te încălzească pe sub o jachetă subțire.

Însă, așa cum primăvara natura reînvie, odată cu sufletele noastre, așa și garderoba ta are nevoie de o reîmprospătare. Este timpul să faci curat în dulap, să aduci hainuțele viu colorate în față, dar și să te înnoiești cu câteva modele noi de pulovere și bluze. Iată care sunt propunerile mele:

Pulover roz cu nasturi

Roz este o culoare pentru toate vârstele; o culoare dulce, veselă, optimistă și atrăgătoare. Când vrei să te simți bine în pielea ta și vrei să ai o atitudine pozitivă, am un singur sfat: poartă roz. Poartă-l din cap până în picioare, dacă ești excentrică și îți place să atragi toate privirile asupra ta; poartă-l printr-un accesoriu, poartă-l pe cap sau poartă acest pulover delicios din imagine. Se poartă cu jeansi skinny sau evazați, cu fustă bodycon și pantofi stiletto.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

Poti cumpara puloverul de aici

Pulover oversize

Hainele oversize primează deja în topurile preferințelor de câțiva ani buni și probabil că nu vor mai ieși niciodată din tendințe. Recomandarea mea pentru outfit-urile de primăvară sunt puloverele oversize. Ușor de asortat, ușor de purtat, acest model de pulover te salvează în orice situație, în fiecare dimineață în care ești pe fugă și nu ai timp de pierdut în fața șifonierului.

Il poti vedea aici

Helancă cu mâneci ¾

Diminețile și serile de primăvară ne vor surprinde cu temperaturi destul de scăzute, care ne vor obliga să păstrăm în dulap câteva articole de îmbrăcăminte ceva mai grosuțe. Helanca cu mâneci ¾ este una dintre ele. O poți introduce atât într-un outfit cu pantaloni, cât și într-o combinație cu fustă. Fă bine să nu îți lipsească din outfit trenciul, ghetuțele și pălăria.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Poti achizitiona helanca aici

Cardigan lung

Pentru că nu există femeie care să nu dețină în garderobă un cardigan, am ales un model și pentru această prezentare. Culoarea este perfectă pentru primăvară, iar materialul este perfect pentru vremea capricioasă a anotimpului. Cardiganul este cel pe care putem conta atunci când dimineața este răcoroasă și spre drumul spre birou avem nevoie de ceva care să ne încălzească, dar la care putem renunța dacă atunci când se termină programul este prea cald afară.

Il poti vedea aici

Pulover cu mâneci ¾

Da, puloverele și bluzele cu mâneci ¾ sunt ideale pentru primăvară, la fel cum sunt numai bune de purtat și toamna. Atunci când nu știi cum să te îmbraci pentru că nu știi la ce să te aștepți de la vreme, un astfel de model te va proteja dacă se face prea frig și nu te va lăsa să transpiri dacă se face prea cald.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Poti cumpara puloverul de aici

Sursa foto homepage: by Svitlana Sokolova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri