Iată 5 modele de camere foto și camere video care să te însoțească la fiecare pas, prin cele mai frumoase locuri.

Considerând Instagramul o arhivă foto care nu face rău nimănui, am făcut o selecție de cinci modele de camere foto și camere video care să te însoțească la fiecare pas, prin cele mai frumoase locuri.

Imaginea contează, iar dacă dorești ca fotografiile tale de pe rețelele de socializare să fie apreciate până și de cei mai mari critici și să primeși cele mai înălțătoare cuvinte de laudă, atunci e nevoie să investești puțin într-un aparat de fotografiat. Și pentru că ne aflăm într-o perioadă a reducerilor, iată ce modele performante și accesibile am găsit:

Modele de camere foto și camere video

Aparat Foto Digital Panasonic

Aparat Foto Digital Panasonic DMC-FT30EP-K, 16.1 MP, 1/2.3" CCD, Filmare HD, Zoom Optic 4x. Un aparat foto micuț și suficient de bun pentru fotografiile de zi cu zi de pe Instagram. Acest dispozitiv este impermeabil până la 8 m (pentru fotografii în ploaie și subacvatice), rezistent la șocuri până la 1,5 m, rezistent la îngheț până la -10℃ (unele dintre cele mai apreciate fotografii sunt cele realizate în decorul alb și înghețat al iernii), dar și rezistent la praf (aici s-ar putea să surprinzi cele mai inedite cadre). Datorită funcției Creative Panorama, se poate realiza o imagine panoramică pe orizontală sau verticală.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023

Poti achizitiona acest aparat foto digital de aici!

Aparat Foto DSLR Nikon D5300

Aparat Foto DSLR Nikon D5300, Kit AF-P 18-55mm VR, Filmare Full HD, 24.2MP. Este unul dintre aparatele foto care i-a făcut pe cei mai mulți dintre fotografii de astăzi să se îndrăgostească de această pasiune și să faca din ea un job. Cu dispozitive Wi-Fi şi GPS încorporate, acest aparat foto ajută la realizare unot fotografii și a unor înregistrări video care îi va lăsa pe toți fără cuvinte demne de laudă pentru capturile voastre

Poti cumpara aparatul foto de aici!

Cameră Video de Acțiune Xiaomi Yi Lite

Cameră Video de acțiune Xiaomi Yi Lite, Filmare 1440P, 16 MP, WiFi. De câte ori nu ai încercat să prinzi o imagine frumoasă din mers și ai fost dezamăgită? Cunosc sentimentul, așa că am găsit soluția. Lângă portofelul și cheile de la casă, acest dispozitiv mic și elegant nici nu își va face simțită prezență, dar cu siguranță rezultatele pe care le vei obține cu ajutorul lui vor fi mult peste așteptări.

TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

O poti cumpara de aici!

Cameră Video de Acțiune GoPro Hero

Cameră Video de acțiune GoPro Hero, Filmare Full HD, Waterproof, Wi-Fi. Cu ajutorul camerei GoPro Hero poți surprinde toate acțiunile din mers, de pe bicicletă, din roller coaster sau atunci când îți iei inima în dinți să sari cu parașuta. Acest dispozitiv este rezisten la apă, așa că dorința ta de a vizita lumea subacvatică poate deveni în sfârșit realitate.

Poti cumpara camera Camera Video de acțiune GoPro Hero de aici!

Cameră video de Acțiune 360 SJCAM

Cameră video de acțiune 360 SJCAM SJ360, Filmare 2K, 12.4 MP, Wi-Fi. Cu un design minimalist, camera sport Sjcam te ajută să realizezi fotografii 360 la o calitate pe placul oricui. Acest dispozitiv dispune de lentile fish eye wide angle cu unghi de cuprindere pe orizontală de 360 de grade și un senzor Sony CMOS de 12 megapixeli care suportă o rezoluție a imaginilor de 4032x3024, iar pentru filmări 2048x2048.

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Poti cumpara camera de aici

Sursa foto homepage: shutterstock/by svitlana sokolova


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri