Vara ne duce deja cu gandul la vacanta si la acele locuri frumoase pe care le vom vizita. Daca mergeti in vacanta nu inseamna ca nu puteti fi foarte stilate. Cautati acele obiecte vestimentare care sa va reprezinte stilul, dar care sa va ofere in acelasi timp si libertate de miscare. Astfel, in vacanta sau in calatoriile din aceasta vara veti reusi sa va simtiti bine, din toate punctele de vedere. V-am pregatit cateva sugestii vestimentare si in acelasi timp sfaturi despre ceea ce nu ar trebui sa va lipseasca din bagajul estival!
DESCHIDE PREZENTAREA

Vara ne duce deja cu gandul la vacanta si la acele locuri frumoase pe care le vom vizita. Daca mergeti in vacanta nu inseamna ca nu puteti fi foarte stilate.

Cautati acele obiecte vestimentare care sa va reprezinte stilul, dar care sa va ofere in acelasi timp si libertate de miscare. Astfel, in vacanta sau in calatoriile din aceasta vara veti reusi sa va simtiti bine, din toate punctele de vedere. V-am pregatit cateva sugestii vestimentare si in acelasi timp sfaturi despre ceea ce nu ar trebui sa va lipseasca din bagajul estival!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri