5 Ianuarie 2012 publicat în Shopping 1 share-uri

Campania, realizata in colaborare cu supermodelul Shannan Click, a fost filmata de catre renumitul fotograf de moda Sharif Hamza si l-a implicat pe designerul Gareth Pugh, care a imbracat sticla intr-un outfit special.

Comunicat de presa

ABSOLUT VODKA lanseaza ABSOLUT MODE, o noua editie limitata din colectia dedicata stralucitoarei lumi a modei. ABSOLUT a colaborat cu designeri ca Tom Ford, Versace, Stella McCartney si Gaultier. Acum brandul pluseaza si lanseaza editia MODE cu trei dintre cele mai importante nume ale scenei modei contemporane.

Campania, realizata in colaborare cu supermodelul Shannan Click, a fost filmata de catre renumitul fotograf de moda Sharif Hamza si l-a implicat pe designerul Gareth Pugh, care a imbracat sticla intr-un outfit special.

ABSOLUT MODE inseamna de fapt o remodelare a sticlei iconice de ABSOLUT, reflectand lumea modei prin 12 fatete. Pentru a capta design-ul unic al sticlei, fotograful Sharif Hamza a construit o versiune mai mare a sticlei, cu fatete din oglinda, in centrul ei pozand supermodelul Shannan Click.

“ABSOLUT a colaborat cu unii dintre cei mai mari fotografi, precum Helmut Newton si Herb Ritts. Este o onoare pentru mine sa fiu inclus si eu in acest grup al fotografilor legendari” a declarat Sharif Hamza.

Editia ABSOLUT MODE este lansata in 80 de magazine din toata lumea, iar ABSOLUT asteapta sa vanda aproximativ 2,7 milioane de sticle la nivel mondial. Sticla va fi disponibila pe o perioada limitata de timp.

Varianta imbracata special de Gareth Pugh este lansata in 75 de exemplare.

Pentru mai multe imagini vizitati https://press.absolut.com.

Pagina de Facebook ABSOLUT Romania: https://www.facebook.com/ABSOLUTRomania

Pe www.absolut.com/mode oricine poate fi propriul lui stilist prin combinarea pieselor din colectia de moda on-line pentru un look personalizat.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC!

Aboneaza-te la NewsLetterul Shopping by Garbo pentru a primi si alte informatii si noutati din domeniu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri