In materie de frumusete, toate incercarile grele ne vin din Orasul ingerilor: posteriorul apetisant al lui Kim Kardashian, picioarele lui Gisele, abdomenul lui Cameron, bratele Madonnei... Si oricat ai vrea sa inoti impotriva curentului, e imposibil sa nu fii atinsa la un moment dat de aceasta manie a trupului perfect, fara dram de celulita, al unui organism pur, care radiaza de sanatate.

Stai! Ce am spus? Sanatate? Oh, nu. Femeile din LA (nu ma refer la vedetele de mai sus, care au in spate o armata de nutritionisti, antrenori de fitness si bucatari specializati in alimentatie echilibrata, ci la muritoarele de rand care incearca sa copieze efectele, fara a reproduce metodele) nu sunt nici pe departe interesate de propria sanatate, sunt doar obsedate de jeansi si fuste scurte. Da, sunt frumoase, e adevarat, dar asta nu inseamna ca sunt si sanatoase. E imposibil, avand in vedere dieta lor dezechilibrata. In nici un caz nu sunt un model demn de urmat. Daca vrei sa porti fuste scurte vara asta, sau jeansi mulati, e suficient sa urmezi un regim alimentar echilibrat, sa renunti la grasimi si dulciuri in exces, la semipreparate si sa adaugi in arsenalul tau culinar produsele noii game Tnuva Slim.

Asadar in aceasta primavara in lupta pentru o silueta zvelta iti vin in ajutor Iaurtul natural Tnuva Slim 1,8% grasime, Iaurtul Tnuva Slim cu Fibre 1,8% grasime, Iaurtul de baut Tnuva Slim cu fibre 1% si Brana Cottage Tnuva SLIM 2% si Lapte proaspat Slim 0.5%.

Elementul de noutate absoluta al gamei Tnuva SLIM este inulina, o fibra vegetala integrata in iaurtul Tnuva SLIM cu fibre 1,8% grasime si in iaurtul de baut Tnuva SLIM cu fibre 1% grasime. Inulina este un prebiotic natural care controleaza apetitul si favorizeaza instalarea senzatiei de satietate pentru mai mult timp, fiind asftel un aliat de nadejde in dieta de slabire si in mentinerea greutatii.

Consumand iaurturile Tnuva SLIM cu fibre senzatia de foame poate fi intarziata, cantitatea de alimente de pe parcursul zilei se va reduce iar cantarul iti va deveni prieten.

Preia controlul siluetei tale, intra in Hunger Management Training!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri