De cate ori nu ti-ai dorit sa-ti raspunda la telefon medicul tau stomatolog atunci cand simteai ca ai probleme - fie ca era vorba despre dintii tai sensibili sau de probleme gingivale, fie atunci cand respiratia ta nu era cea mai placuta din lume, iar prevenirea aparitiei cariilor facea parte din rezolutia personala pe urmatorii cinci ani? Ei bine, acum poti sa vorbesti cu medicul tau personal in fiecare zi si sa-i ceri sfatul

Pentru a te bucura de un zambet sanatos, Academia de Igiena Orala blend-a-med si Oral-B iti ofera zi de zi sfaturi de la dentistul tau personal. Ii poti oricand adresa intrebari doctorului Alexandru Calin, pe www.blend-a-med.ro.

Doctorul Alexandru Calin: „Pentru ca sunt stomatologul tau personal in cadrul Academiei de Igiena Orala, iti voi oferi sfaturi dar si cele mai recente informatii despre tehnicile si produsele de ingrijire dentara adecvate, pentru a preveni aparitia problemelor stomatologice.”

Academia de Igiena Orala este o platforma on-line unde vei gasi informatii despre cele mai frecvente probleme dentare si modul in care pot fi prevenite sau tratate, noutatile despre ultimele metode si produse de ingrijire a dintilor, sfaturi pentru o igiena orala adecvata, raspunsurile doctorului Alexandru Calin la intrebarile tale si recomandari de produse pentru problemele de igiena dentara pe care le ai, astfel incat sa iti poti personaliza ingrijirea.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Academia de Igiena Orala si doctorul Alexandru Calin iti recomanda: Blend-a-med Pro-Expert ALL IN 1 si Oral-B Pro-Expert Complete 7.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri