Medicii specialisti au prezentat pentru revista "O, The Oprah Magazine" cele mai importante controale medicale pe care trebuie sa le faca fiecare femeie in functie de varsta:

3. Varsta 40 – 50 de ani
Daca aveti varsta cuprinsa intre 40 si 50 de ani, pe langa cele mentionate mai sus, mai adaugati la controlul de rutina si mamografia.

Controlul oftalmologic
Controlul oftalmologic este si el foarte important in aceasta perioada, ochii fiind foarte sensibili. Multi medici recomanda sa mergeti la control in fiecare an, insa daca nu aveti nicio problema de vedere, puteti merge si o data la 2-4 ani. Dupa varsta de 65 de ani, trebuie sa va faceti un astfel de control anual.

4. Varsta 50 – 70 de ani -

Scanarea densitatii oaselor
Femeile scunde si slabe sunt destul de sensibile in perioada menopauzei. Acelasi lucru se poate spune si despre cele care au avut fracturi dupa varsta de 45 de ani sau mamele lor au avut osteoporoza.

5. Nu uitati de barbatii din viata voastra

Daca barbatul are peste 30 de ani, ar trebui sa isi faca un control al colesterolului la fiecare cinci ani. Daca are peste 40 de ani, este necesar de testul pentru cancerul de prostata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Un articol de Amelia C

Sursa: Healthy.ro, suplimentul de sanatate by Kudika.ro

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam:

Bulimia nervoasa - alimentatia compulsiva

Cum am scapat eu de celulita

10+1 Alimente care te binedispun


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri